Sağlık Üniversitesinde dersler başladı
300x250

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ) dersler başladı. İlk derslere Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu’da katıldı. 


KSBÜ- Yeni akademik yılın başlamasıyla birlikte Sağlık Üniversitesi öğrencileri derslere start verdi. Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu Diş Hekimliği Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesinin açılış derslerine katılım sağladı. Derslerde açılış konuşmalarını fakültelerin dekanları yaptı. Rektör Kavuncu katıldığı derslerde öğrencilere şunları söyledi: “Çok önemli bir başarı elde ederek Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesini kazanmış durumdasınız. Öncelikle bunun için sizleri tebrik ediyorum. Üniversitemiz, ülkemiz ve insanlık sizlerden çok şey bekliyor. Kuruluşun ve kurtuluşun başkentinde (Kütahya’da), Sağlık Üniversitesi öğrencileri olarak insanlığa çalışmalarınız ile çok şey katabilirsiniz. Bunun için sizlere gerekli altyapıyı hazırlamaya çalıştık. Örneğin üniversite olarak bizim özelliğimiz, öğretim üyesi başına düşen öğrenci sayısıdır. Örneğin Tıp Fakültesinde öğretim üyesi başına 6, Diş Hekimliği Fakültesinde 8 öğrenci düşüyor. Butik bir üniversiteyiz. Yani öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz, bir aile ortamında yakın bir çalışma içerisinde olacaklar. Her öğrencimizin çalışmasına çok önem veriyoruz. Sağlık Üniversitesi olarak devletimize ve insanlığa faydalı olmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız.” 

Açılış dersleri sonrası aşure dağıtımı yapıldı.Üniversiteye yeni başlayan öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu ve öğretim elemanları ile tanışma fırsatı bularak, sohbet ettiler.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği