Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerinden Hastaneye Anlamlı Ziyaret
300x250
Kütahya Hekim Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Hizmetleri Dalı öğretmen ve öğrencileri Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyaret gerçekleştirildi.
Okul Baş Müdür Yrd. Kerim Şahin, Koordinatör Müdür Yrd. Tolga Tuna, Sağlık Hizmetleri Öğretmenleri Fikriye Cengiz, Merve Ötegen ve öğrencilerden oluşan ekip, Başhekim Sertaş Erarslan ve Hastane Yönetimine teşekkür ziyareti yaptı.Ziyarette öğrencilerin hazırladığı el yapımı ve üzerinde “İyi ki Varsınız” yazılı çiçekler sağlık çalışanlarına takdim edildi.
Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan misafirlerini makamında, Başhekim Yrd. Uz. Dr. Mustafa Yılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çiğdem Zeren ve Destek Hizmetleri Müdürü Mutlu Gergin ile birlikte karşıladı.
Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 2 kişi, ayakta duran insanlar, çiçek ve iç mekan görseli olabilir
Okul Baş Müdür Yrd. Kerim Şahin ziyarette; “Sağlık Hizmetleri Dalı öğrencilerinin, mesleki öğrenimleri için uygulama alanları olan hastanede, başta Başhekimimiz olmak üzere, hastane yönetiminin ve çalışanlarının öğrencilerimizin geleceğe hazırlamakta göstermiş olduğu değer ve itina için teşekkür ederiz.” Dedi.
Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan yapılan bu ziyaretten memnuniyetlerini belirterek; “Geleceğimize yapacağımız her bir katkı bizler için çok önemli. Öğrencilerimiz bizim için çok değerli okuldaki teorik eğitimlerinin yanında, uygulama alanı olan buradan gözlemlediği her bir işlem ileride mutlaka karşılarına çıkacak ve başarıyla altından kalkacaklardır. Kendilerine her türlü destek ve imkanı sağlamaya devam edeceğiz. Öğrencilerimize eğitimlerinde çok çalışmalarını tavsiye ediyor, ziyaret için çok teşekkür ediyorum. “dedi.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği