Saadet Partisi'nden Büyük Kudüs Mitingine davet
300x250

Saadet Partisi Kütahya İl Başkanı Ali İhsan Oturak, Pazar günü yapılacak mitinge davette bulundu.

SP Kütahya İl Başkanı Ali İhsan Oturak, Pazar günü İstanbul’da yapılacak ‘Büyük Kudüs Mitingi’ için davette bulunup katılmak isteyen vatandaşlar için araç kaldırılacağını bildirdi.

SP Kütahya İl Başkanı Ali İhsan Oturak; “İdlip’te şehit olan ve Elazığda depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza  allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.

Başkan Oturak; “ABD Başkanı evlere şenlik, davranış bozuklu Trump, yüzyılın antlaşması diye yüzyılın dayatmasını yada yüzyılın şamarını Kudüs Gazze Batı Şeria ve genelde Filistinli kardeşlerimize reva görüyor” ifadelerine yer verdiği açıklamasında şunları dile getirdi:

“Siyonistlerin diğer adı yeni Kudüs olarak adlandırdıkları ABD’nin görevi Kudüs’ü İsrail’e Başkent yapmak ve bugün ise yüzyılın dayatması ile Kudüs bir bütündür, doğusu batısı yoktur. Tamamı İsrail’in Başkentidir. Batı Şeria ve Kudüs özelinde, Filistin genelinde işgal edilerek yapılan yahudi yerleşim yerleri ve Ürdün vadisi İsrail tarafından ilhak edilecek Filistin silah yer edip Gazze ve Batı Şeriadaki gruplar Hamas ve İslami Cihat gibi Filistin direnişçiler silah bırakacak. Yeni kurulacak Filistin Devletinin ordusu olmayacak hafif silahlı ve  Filistin  Devletinin Başkenti Kudüs’ün varoşlarında bir mevkii ayrılabilir diyor. Hem Kudüs bütündür bölünemez diyor hem de ne zaman kurulacağı belirsiz Filistin Devletinin bir kısmı Kudüs’ün varoşunda bir mevki başkent olabilir diyor. Enterasandır Trump’ın elindeki haritada Kudüssüz bir Filistin var. Bu menfur ahlaksız alçakça yüzyılın dayatmasına yine milli görüşçü kuruluşlar. Bu dayatma açıklanır açıklanmaz İstanbul ve Ankara’da AGD VE MGV Vakıfları ABD elçiliği önünde protesto yaptılar ve ABD’ yi uyardılar ve Kudüs İslam’ındır ve Kudüs Filistin’in başkentidir asla İsrail’e başkent olamaz diye haykırarak ABD’nin ve İsrail’in yüreğini ağzına getirdiler.

Şu anda AKP hükümeti her ne kadar Kudüs kırmızı çizgimizdir diyorsa da sözdür uçar ama Mavi Marmara Antlaşması da dahil İsrail’le yapılan tüm sözleşmelerde, antlaşmaların imzalandığı mekan Ankara- Telaviv yazması gerekirken Ankara- Kudüs diye yazıyor. Halbuki işgalci gayri meşru korsan devlet İsrail’in başkenti Telaviv olduğu halde AKP hükümeti antlaşmalara hep Ankara-Kudüs yazmıştır. Bu yetmezmiş gibi İsrailliler Türkiye vizesiz giriş çıkış yapabilirken Filistinlilere sıkı bir vize uygulaması ile adeta Filistinlilere ikrah getirerek Türkiye’ye giriş çıkışı zorlaştırılmaktadır. Türkiye turistleri de Kudüs’ü ziyaret esnasında korsan devlet İsrail engeli ile çile çektirilmektedir.  Bütün bunlara karşılık Kudüs özelinde Filistin genelindeki direnişçiler canlarını veriyorlar ama asla Kudüs’ten, Gazze’den, Filistin’den vazgeçmiyorlar. Mahmut Abbas “Asla diz çökmeyiz teslim olmayız asla Filistini satan adam olmayacağım” diyor. Hamas, Filistin halkı “İsrail’i Filistin topraklarından çıkaracağız. Trump’ın yüzyılın dayatması ise direniş karşısında buharlaşıp yok olacaktır” demektedirler. Bizde bizim vatanımızın bir parçası, ilk kıblemiz, peygamber efendimizin miraca çıktığı ve yine peygamber efendimizin tüm peygamber efendilerimize namaz kıldırdığı, ikinci mescidimiz  ve ibadet etmek maksadı ile ziyaret edilmesi gereken üç mescitten biri durumundaki Mescidi Aksa Kudüs’tedir. Filistin’dedir ve ABD, İsrail, İngiltere’nin açıktan yüzyılın dayatmasını yaptıkları Rusya’nın ve AB’nin sinsice ve münafıkça arkasında durdukları bu hain ve alçak planı şiddet ve  nefretle kınıyoruz. Peygamber efendimizin “Bir kötülük gördüğünüzde gücünüz yetiyorsa elinizle önleyiniz yetmiyorsa dilinizle oda yetmiyorsa kalbinizle buğz ediniz” hadisi şerifi gereğince biz iktidar olmadığımızdan elimizle düzeltme şansımız yok bu hain planı yırtıp atacak olan işbaşındaki AKP hükümetidir. Biz ancak dilimiz ve kalbimiz ile bu yüzyılın dayatmasını şiddetle, nefretle kınamak üzere Saadet Partimiz Genel Merkezimizin 9 Şubat Pazar günü İstanbul Yenikapı’da yapacağı milyonluk mitinge şuurumuzun, inancımızın, imanımızın gereği olarak katılmak üzere gerekli çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kütahya merkez ve taşra ilçelerimizin de otobüs kaldırılacaktır. Sizlerle birlikte yaptığımız basın toplantımız ile “Büyük Kudüs Mitingini” hangi partiye gönül vermiş olursa olsun Kudüs sevdasında, Mescidi Aksa sevdasında, özgür Filistin sevdasında birleştiğimiz tüm Kütahyalı hemşehrilerimize duyuruyoruz. Mitingimizin gayesi, İsrail’in ancak güçten anlayacağı düşüncesiyle mazlumlar ayağa kalkmadıkça, asla zalimler diz çökmez, düsturumuz. Aleni işgalci ABD İsrail ve İngiliz’i ve pusudaki destekçileri Rusya ve AB ülkelerini dize getirecektir..”

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği