Rektör'den Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyasına Şiirli Destek
300x250

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bir maaşla ve kendi yazıp okuduğu şiirle destek verdi.

Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal gönderdiği paranın dekontu ile birlikte kendi yazıp söylediği bir şiiri de paylaştı. Prof. Dr. Kâzım Uysal ‘Şahsı ilgilendiren ibadetlerin gizli yapılmasının daha makbul olduğunu, ancak burada bir milli seferberlik halinin olduğunu ve toplumu teşvik için açıktan yapılan bağışların daha makbul olacağını düşündüğünü ifade ederek şunları söyledi: 

Bir komutan askerlerine cesaret vermek ve teşvik etmek için ön cephede bulunur. Ulubatlı Hasan’nın 'Allah Allah' nidaları ile kaleye önce koşması ve bayrağı dikmesi riya ve gösteriş değildir. Bilakis kahramanlıktır ve fedakârlıktır. Allah yanında da daha makbuldür. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı da böyledir. Ben savaş, pandemi gibi toplumda yardımlaşma ihtiyacının olduğu durumlarda toplumun önünden gidenlerin, hali vakti yerinde olanların yaptığı yardımları açıktan yapmalarının ve ilan etmelerinin daha yerinde ve Allah yanında daha makul olduğunu düşünüyorum.

Daha önce Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Senatosu da ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına birer maaşla destek vermiş ve tüm akademik ve idari personelin de bu kampanyaya destek vermesi tavsiyesinde bulunmuştu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği