Rektör Kavuncu'dan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine ziyaret
300x250

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu Kütahya’daki liseleri ziyaret etti. Rektör Kavuncu, "Ülkemize ve memleketimize kazandırılacak evlatlarımız için gururluyuz." dedi.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu; Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

"ÜLKEMİZE VE MEMLEKETİMİZE KAZANDIRILACAK EVLATLARIMIZ İÇİN GURURLUYUZ"

Rektör Kavuncu lise ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, “Meslek liselerimizde fabrikada çalışacak eleman yerine girişimci ve üretken bireyler yetiştiriliyor olmasını görmekten mutlu olduk. Tenis kortu, golf sahaları ve tırmanma duvarı gibi alışılagelmişin dışında farklı olanaklar ile eğitime katkı sağlayan bu okullarımızın gelişmiş ülkelerdeki meslek okullarının seviyesinde eğitim verme prensibiyle hareket ettiklerini gözlemledik. Bunlar bizi mutlu etti. Ülkemize ve memleketimize kazandırılacak evlatlarımız için gururluyuz.” diye konuştu.

Rektör Kavuncu'nun babası merhum Salih Kavuncu'nun da 1953 yılında Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu olması nedeniyle Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya babasının okul diploması ve fotoğrafı hediye edildi. Bu durum duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği