REKTÖR KAVUNCU BOĞAZİÇİ ŞEHİR KOLEJİ’NDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
300x250
Boğaziçi Şehir Koleji öğrencileri, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yla bir araya gelerek, söyleşi gerçekleştirdi.
KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Kavuncu öğrencilerin soruları üzerine hayat hikayesini anlatarak, tıp okuma serüveninden bahsetti. Doktorluğun, sağlık personeli olmanın çok özel bir şey olduğunu söyleyen Kavuncu "Mesleğinizde bir kimsenin derdine derman olmak mutluluk verici." dedi.
Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Rektör Kavuncu, "Üniversite seçiminizde sadece bilgi yükleyen değil, size araştırma imkanları sunan üniversiteleri tercih edin. KSBÜ; nitelikli, hedeflerine konsantre olmuş bir üniversite. Geçen 3 sene içerisinde gerekli niteliğe ulaşmak için çok çaba verildi. Bugün geldiğimiz noktada öğretim üyesi başına düşen öğrenci sayısı üniversitemiz genelinde şu anda 11. Birebir eğitim son derece önemli. İyi bir eğitim anlamında KSBÜ’yü tercih edebilirsiniz." şeklinde konuştu.
Öğretmenlerle de görüşme gerçekleştiren Kavuncu, KSBÜ’nün kuruluş aşamaları ve bugüne kadarki gelişim aşamalarından bahsetti. Rektör Kavuncu ayrıca öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Söyleşi sonunda Kurucu Müdür Hakkı Şahin tarafından Rektör Prof. Dr. Kavuncu'ya plaket takdim edildi.
Ziyarette programında Kolej Kurucu Müdürleri Hakkı Şahin ve Kürşat Yavuz, Kampüs Müdürü Mustafa Pişkiner ile KSBÜ’den Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Özyurt da yer aldı.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği