REHAVETE KAPILIRSANIZ KAYBEDERSİNİZ
300x250

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, korona virüs salgını hakkında açıklamalarda bulunarak Kütahya’da vaka sayısının az olmasının hiç görülmeyeceği anlamına gelmediğini vurguladı. Kasap; “Bu konuda rehavete kapılırsanız kaybedersiniz, facia olur” dedi.

Milletvekili Fazıl Kasap, korona virüs tedbirleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kütahyalıların kurallara riayet ettiğini ifade eden Kasap, salgın nedeniyle bu yıl Razaman ayının da buruk geçeceğini söyledi.

3 İLÇEDE VAKA ÇOK

Kütahya’nın en az vaka görülen illerden biri olduğunu söyleyen Milletvekili Ali Fazıl Kasap; “Az vaka görülmesi, hiç görülmeyeceği anlamına gelmiyor. Bu konuda rehavete kapılmamak gerekiyor. Rehavete kapılırsanız kaybedersiniz. Facia olur. Kütahya halkı kurallara riayet etti. Özellikle Domaniç, Simav ve Gediz’de çok ciddi düzeyde vakalar var. Kütahya’da ise hasta sayısı çok az. Çok az olması bizim rahat davranmamız anlamına gelmiyor” diyerek vatandaşa uyarılarda bulundu.

BURUK BİR RAMAZAN GEÇİRECEĞİZ

Milletvekili Fazıl Kasap, korona virüs salgını nedeniyle bu yıl Ramazan ayının buruk bir şekilde geçirileceğini söyleyerek, Ramazan geleneklerinden bu sene için vazgeçilmesi gerektiğini vurguladı. Kasap; “En az hasarla bunu atlatabilmek için tüm toplum olarak duyarlı davranmamız gerekiyor. Hassas olmamız gerekiyor. Anne babamızın bayramını karşıdan el sallayarak bayramda elini öpeceğiz. Şu anda yakın temas olmaması gerekiyor. İhtiyaçlarını karşılayacağız ama eve girmeyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği