RAMAZAN ETKİNLİKLERİ GERMİYAN SOKAKTA
300x250
Mübarek ramazan ayının gelenekleri arasında yer alan ramazan eğlenceleri bu yıl Germiyan Sokak’ta yer alacak. 5 nisan salı günü başlayacak etkinlikler için Germiyan Sokakta hummalı bir çalışma başlatıldı.
Ramazan ayının gelenekleri arasında yer alan ramazan eğlenceleri bu yıl da Kütahyalılarla buluşmaya hazırlanıyor. Germiyan Sokakta gerçekleşecek etkinlikler için sokakta kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları ile birlikte peyzaj düzenleme çalışmaları da başladı. Yapılan çalışmalarla birlikte Germiyan Sokak bir ay süre ile gerçekleşecek olan etkinliklere en iyi şekilde ev sahipliği yapacak.
Bir 3 kişi ve açık hava görseli olabilir
5 nisan Salı akşamı 21.45’te Kuran’ı Kerim Tilaveti ile başlayacak olan ilk akşam programında, Türk Halk Müziği konseri ve halk oyunları gösterisi yer alacak. Kütahya’ya ait yöresel ürünlerinin tanıtım yapılacağı stantların kurulumu tamamlanırken, ramazan eğlence programında şiir etkinliği, Hacivat Karagöz, tiyatro, sohbeti, konser gibi etki etkinlikler yer alacak.
Bir şunu diyen bir yazı 'Kütahya 'da Ramazan Etkinlikleri Germiyan Sokağı Nisan 26 Nisan 2022 CUMARTES Dern. 5NİSAN SAUI Tilaveti Konseri Oyunları CARŞAMBA Yazarlar Gösterisi Etkinliği Dinletisi (Sahne Sanat Merkezi) Söyleşi urkmen Derneği Etkinliği NISAN SALI Kültür.Dern. Etkinlikleri Rektörü UYSAl Sağlık Söyleşisi CUMARTES ektaşı Dinletisi NİSAN PERSEMBE Etkinlikleri Hüseyin DEMİRTAŞ söyleşi NİSANPAZARTES Gösterisi NİSAN Şadi EREN söyleşi NİSAN CUMA Gösterisi CUMARTESİ (Rebap Ustası) Dinletisi Tiyatro Gösterisi Halk yunları 24NİSANPAZR PAZAR Tiyatro Gösterisi PAZARTESİ PERŞEMBE Fakültesi Dekanı İslami İlimler Dr. ÇELİK Söyleşi Grubu E Yazarlar KUTAHYA BELEDİYESİ Mehmet OZAN'IN Sunumlarıyla kutahya.bel.tr kutahyabel /kutahyabel /kutahyabel Prof. Dr. Alim İşık' görseli olabilir
Etkinlikler her akşam 21.45’te başlayacak. 5 nisanda başlayacak olan ramazan etkinlikleri 26 nisan Salı akşamı son bulacak.
Bir 9 kişi ve açık hava görseli olabilir
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği