PTT Kütahya Merkeze 2 şube daha açtı
300x250

Kütahya PTT Başmüdürlüğü hedefini şube sayısını artırarak, hizmetlerini vatandaşın ayağına kadar götürmek, kesintisiz, hızlı, kaliteli hizmet sunmak olarak belirledi ve bu kapsamda Kütahya Fatih mahallesi (Yıldırım Beyazıt PTT Şubesi) ve Dumlupınar mahallesinde (Dumlupınar Sporkent PTT Şubesi)  2 adet daha PTT Şubesi açıldı.
Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri olan ve iki asra yaklaşan tecrübesi ile vatandaşlara hizmet veren PTT AŞ, bir dünya markası olma vizyonu doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.
PTT A.Ş.,bugün geleneksel posta hizmetleri yanı sıra kargo, lojistik, bankacılık , e-ticaret, sigortacılık ve PTT Cell alanlarında faaliyetlerini yürütüyor.
Türkiyenin en geniş hizmet ağına sahip olan PTT A.Ş., vatandaşların beklentileri doğrultusunda faaliyetlerini her geçen gün gelişen teknolojiye öncülük ederek, hizmetlerini geliştirip çeşitlendiriyor.
Kütahya il merkezinde 1 adet Kütahya PTT Merkez Müdürlüğü , 1 adet Kütahya Dağıtım ve Toplama Müdürlüğü ile birlikte 9 Adet PTT Şubesi (Menderes PTT Şubesi, Sanayi PTT Şubesi, Adliye-1 ve Adliye-2 PTT Şubeleri, Akkent Toki PTT Şubesi, Dumlupınar Üniversite PTT Şubesi, 1.Organize Sanayi PTT Şubesi, Yenidoğan PTT Şubesi, Zafertepe
PTT Şubesi) ve 2 Adet PTT Acentesi (Yoncalı PTT Acentesi, Seyitömer PTT Acentesi) bulunmakta olup; Buna ilave olarak Kütahya Fatih mahallesinde (Yıldırım Beyazıt PTT Şubesi) ile Dumlupınar mahallesinde (Dumlupınar Sporkent PTT Şubesi) 02.12.2019 tarihinden itibaren 2 adet daha PTT Şubesi açıldı.
Başmüdür Ramazan Özdoğru yaptığı açıklamada "Hedefimiz, Kütahya’da PTT Şube sayılarını artırarak,PTT hizmetlerimizi vatandaşın ayağına kadar götürmek, kesintisiz,hızlı, kaliteli hizmet sunmaktır.
Bunun yanında PTT şubesi olmayan, Vefa, Bahçelievler, Yunus Emre, 100.Yıl, Gaybı Efendi mahallerinde ve valilik binası önünde, haftanın 6 günü Mobil PTT Şube aracı ile Kütahya halkına tüm PTT hizmetlerimizi vermekteyiz.
Tüm PTT işyerlerinde , yurt içi ve yurt dışı havale (Western Union, UPT ve ParaPosta) işlemlerinden, Posta Çeki işlemlerine, Tahsilat İşlemlerinden ( Motorlu Taşıt Vergisi, ve diğer vergi tahsilatları, Tapu , kimlik. Pasaport ve ehliyet harçları, GSM tahsilatları, elektrik, su , doğalgaz tahsilatları ) hesaba para yatırma ve aktarma işlemlerine, tüm emekli ve sosyal yardım ödemelerine, PTTCELL hat aktivasyon işlemlerine, HGS işlemlerinden, kredi (5 bankanın kredi işlemlerine aracılık etmekteyiz.) ve sigorta işlemlerine, Mektup postası, Kargo, Kurye, tebligat gibi gönderilerin kabulü olmak üzere 500 adetin üzerinde işlem çeşidimiz bulunmaktadır.
Dünya’daki dijital değişim ve dönüşümün baş döndürücü hızına yetişmek için tecrübesini yenilikçi vizyonuyla birleştiren PTT, zamanın koşullarına uyum sağlamak için, güçlü geleneğinden beslenip, sağlam bir iradeyle çalışmalarını sürdürüyor. Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma, vatandaşların refah ve mutluluğunu artırma, ülke ekonomisine azami katkı sunma şiarıyla faaliyetlerini gerçekleştiren PTT, “gidilmeyen yere gitmek ve olunmayan yerde olmak” ilkesiyle bugün de aynı amaçla çalışmaya devam ediyor. 2023 hedefleri doğrultusunda Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olarak her geçen gün kendini ve hedeflerini geliştiren PTT, büyüyor, güçleniyor, bir dünya markası oluyor." dedi. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği