Porsuk Mesire alanında çalışmalar sürüyor
300x250

Porsuk Barajı kenarında yapım çalışmaları devam eden Porsuk Mesire Alanı; Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin ve ekibi tarafından gezildi ve sürdürülen çalışmalar yerinde görüldü.

Kütahya Eskişehir Karayolu 30.km ‘sinde yer alan Porsuk B Tipi Mesire Yerinde yapılan düzenlemeler sürerken, Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Beylerbeyi Tarih Araştırmaları Çevre ve Eğitim Derneği Başkan Yardımcısı İlyas Gürağaç, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Odun Dışı Ürünler Şube Müdürü Cihan Köse ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Ali Rıza Erdem tarafından mesire alanında incelemelerde bulunuldu.

Beylerbeyi Tarih Araştırmaları Çevre ve Eğitim Derneği tarafından Orman Genel Müdürlüğünden 29 yıllığına kiralanan alanda yapılan kır lokantası, mescit, tuvaletler, çocuk oyun alanları, büfe ve kamelyalar yerinde incelendi. Bölge Müdürü Hasan Keskin frig evlerini gören ve Porsuk barajının kıyısında yer alan mesire alanının Kütahyalı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanacağını belirterek, emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti ve kolaylıklar diledi.

İstanbul Ankara Karayolu üzerinde yapılan ve Kütahya ekonomisine de katkı sağlaması beklenen Porsuk B Tipi Mesire Alanı Kütahya’nın tarihi ve doğal güzelliğini tanıtma noktasında da büyük önem taşıyor.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği