Perli Mahallesi Esentepe Kur'an Kursu açıldı
300x250
Kütahya merkez Perli Mahallesi Esentepe ismi ile okul öncesi çocuklarına yönelik 4-6 yaş grubu Kur'an Kursunun resmi açılışı yapıldı.
Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş Perli Mahallesinde kılınan öğle namazı sonrası 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu önünde mahalleli vatandaşların katıldığı açılış merasiminde konuştu :  "Bugün burada Kur'an ayı Ramazanın arefesinde bu güzel Kur'an merkezinin açılışını yapıyoruz. Bu Kur'an kursumuza tayin olan hocamızın bu mahallede 4-6 yaş çocuklarına yönelik kursa ihtiyacı olduğunu belirtmesi üzerine harekete geçilerek tadilat ve tamirat yapıldı.Kursumuzun alt bölümü 4-6 yaş çocuklarına üst bölümü ise yetişkinlere yönelik kurs ortamına dönüştürüldü .Kursumuzun tadilat, tamirat ve tefrişatını merhum Yaşar Orhan isimli babanın evlatları , babalarının hayrına masraflarını karşıladı.Geçmişletine vefa gösterdiler.Allah razı olsun , Allah kabul eylesin..Ruhu şadolsun.. Ne güzel bir eser oldu.Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, dinlerini,imanlarını ve temel dini ve milli alışkanlıklarını burada öğrenecekler. " dedi.
Müftü Demirtaş Perli Mahallesindeki camideki tadilat ve tamirat için cami derneğine, cami görevlisine ve cami cemaatine teşekkür etti.
Yapılan açılış duasının ardından tekbirlerle kursa girildi.Sınıflar ziyaret edildi.
Bir 13 kişi, çocuk, ayakta duran insanlar, balon ve açık hava görseli olabilir
Açılış programına il Müftüsü Hüseyin Demirtaş , İl Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak , Şube Müdürü Mehmet Mercan, Perli Mahalle Muhtarı Hüseyin Tan, hayır sahibi Orhan Ailesi adına evlatları , Perli Mahallesi Esenepe Görevlisi, TDV gönüllüsü Mustafa Çakır ve mahalleli vatandaşlar katıldı.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği