PADOKLARIN KURA ÇEKİMİ TAMAMLANDI
300x250

Kurban Bayramı pazarı için canlı hayvan pazarında bulunan küçükbaş padokların kura çekimleri yapıldı. 13 Temmuz’da açılacak kurban pazarı için 190 küçükbaş hayvan üreticisi padoklar için müracaatta bulundu.

13 Temmuz Salı günü açılacak olan Kurban pazarı için Kütahya Belediyesine ait canlı hayvan pazarındaki küçükbaş padoklarının kura çekimleri yapıldı. Yapılan kura çekimi sonrasında 285 padok için müracaat eden 190 küçükbaş havyan üreticisi, satış yerlerini belirledi. Kalan 95 padok için ise, hayvan üreticilerinin talepleri doğrultusunda satışı gerçekleşecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden huzurunda gerçekleşen çekim sonrasında konuşan Başkan Yardımcısı Özden, “Kura çekimlerimiz tüm üreticilerimize hayırlı olsun” dedi.  

Pandemi şartlarında, hijyen, temizlik, mesafe gibi önem taşıyan temel kuralların dikkate alınarak açılışı yapılacak olan Kurban pazarı için, Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Gerek canlı hayvan pazarının bakım ve temizliği konusu, gerekse kurban pazarına gelecek vatandaşların sağlığı için gerekli tüm şartlar oluşturuldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Veteriner İşleri Müdürlüğü, halk sağlığı ve hayvan sağlığı konusunda tüm tedbirlerini aldı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği