OTOBÜS KAZASINDA HAYATINI KAYBEDENLER TOPRAĞA VERİLDİ
300x250
Tur otobüsünün kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanması sonrası meydana gelen kazada yaşamını yitirenler bugün Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Dün saat 08.30 sıralarında, ilçeden Mudanya'ya giden yolcu otobüsünün iddialara göre freninin boşalması sonrası meydana gelen trafik kazasında 32 kişi yaralanmış sürücü Kenan Yiğit (47) ile birlikte Şule Dağdelen (48), Nazan Kaytan (52), Mustafa Kemal Girgin (52) ile Fatih Kalemiş (54) hayatını kaybetmişti.
Derin bir üzüntü yaratan kaza sonrası yaşamını yitiren vatandaşların cenaze namazını ilçe müftüsü Mevlüt Hakan Asan kıldırırken, cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kütahya Valisi Ali Çelik, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, il ve ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cenazelerin yakınlarına sabırlar dileyerek başsağlığında bulundu.
Belediye Başkanı Mustafa Güler ise elim kazanın Tavşanlı’da büyük bir acı ve üzüntü yarattığını kaydederek “Acımız büyük, ilçemizden Mudanya’ya hareket eden otobüsün devrilmesi sonucu aldığımız haberle sarsıldık. 5 vatandaşımız hayatını kaybetti. 4 hemşehrimizi bugün öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazlarının ardından Tavşanlı Asri Mezarlık’ta toprağa verdik. Hayatını kaybedenlere Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine ve ilçemize başsağlığı diliyorum. Rabbim daha büyük acılar göstermesin” ifadelerini kullandı.

Kazada hayatını kaybeden otobüs Şoförü Kenan Yiğit (47) de Kütahya'da düzenlenen cenaze namazından sonra toprağa verildi. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği