Osmangazi ve Ziraat mahallelerinde toplu iftar heyecanı
300x250
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Ziraat ve Osmangazi Mahalleleri için Ziraat Mahallesi Pazar Yerinde düzenlenen iftar programına katıldı.
 
dikec
 
Ziraat ve Osmangazi Mahalleleri için Ziraat Mahallesi Pazar Yerinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “11 ayın sultanı, bolluk, bereket, yardımlaşma ve hikmet ayı olan Ramazan ayımız mübarek olsun. Rabbim, bu mübarek ayda yapmış olduğunuz ibadetleri, tutmuş olduğunuz oruçları makamında kabul eylesin. Hepimizin bildiği gibi bu Ramazan buruk geçiyor. Ülkemizin bir bölümünde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle birçok insanımız o bölgede mağdur. Bu mağduriyeti gidermek üzere aziz Türk milletinin ve devletimizin desteği inşallah onları da çok yakın bir zamanda normal hayata döndürecek. İftar davetimize katılmış olan tüm hemşehrilerime, sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Malum geçmiş iki yılda pandemi nedeniyle bu mahalle iftarlarımızı yapamamıştık. Bu sene merkezdeki 10 mahallemizde birkaç mahallemizi bir araya getirerek bu tür mahalle iftarlarını başlattık. İnşallah önümüzdeki yıl daha geniş ve daha rahat ortamlarda yine bu iftarları devam ettiririz. Belediyemizin giriş katında Bereket Kart uygulamamız devam ediyor. İhtiyacı olan hemşehrimiz oraya gidip kendileri için ayırdığımız Bereket Kartlarından yararlanabilirler. Hepinize katılımınız için teşekkür ediyorum. Her iki mahallemizin muhtarına da sizleri davet edip bizlerle buluşturdukları için ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
msg
 
İftar programına; MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Ertuğrul Cevahir, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği