Ormanı Seven Nesiller Yetişiyor
300x250
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın doğa ve orman dostu olarak yetişmelerine destek olmak amacı ile okul ziyaretleri gerçekleştiriyor. Yapılan okul ziyaretlerinde; ormanların önemi, ormanların nasıl korunacağı, nelere dikkat edilmesi gerektiği, orman yangınları ve ormanın güzellikleri anlatılıyor.
 
 
Nezihe Uygun 4-6 Yaş Kuran Kursuna bu amaçla Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere fidan dikimi, orman yangınları, ormanların korunması konularında video izletilerek, ormanları ve içinde yaşayan tüm canlıları daha yakından tanımaları sağlandı. Orman Dostu olmalarının önemi üzerinde durulurken, sorular ve yanıtlar ile verilen eğitim eğlenceli hale getirildi.
 
Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın da katıldığı etkinlikte; fidan dikiminin nasıl yapıldığı gösterildi ve çocuklara Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan içinde fidanların ve çeşitli hediyelerin yer aldığı çantalar takdim edildi.
Ormanı seven ve onun zarar görmemesi için her türlü çabayı gösterecek nesillerin yetişmesi için düzenlenen etkinlikte; minik öğrenciler güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
Okul etkinliğinde; Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Nezihe Uygun 4-6 Yaş Kuran Kursu Müdürü Hatice Arpacı, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Ülkü Alkılınç, Orman Mühendisi Hasibe Doğan ve Orman İşletme Şefleri Aslıhan Kalın Yıldırım ve Zeynep Aydemir ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği