Ormancılar Can Olmak İçin Kan Verdi
300x250
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı tüm birimlerin katılımıyla Türk Kızılay’ına kan bağışı kampanyası gerçekleşti. Gönüllü ve karşılıksız kan bağışının önemi konusunda tüm toplumda farkındalık oluşturarak, bu farkındalığın ülke genelinde artırılması amacıyla hayata geçirilen kan bağışı kampanyasına Orman Bölge Müdürlüğü personeli yoğun ilgi gösterdi.
Türk Kızılay’ı Kütahya Şubesi tarafından Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde kurulan stant da idari ve teknik personel kan verdi.
Bir 4 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir
Kan bağışı yaparak Türk Kızılay’ına destek olan Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli, kan vermenin insanlık görevi olduğunu belirterek, bu konuda duyarlı davranılması gerektiğinin önemine dikkat çektiler. Kurum olarak üzerimize düşeni yaparak hayati önem taşıyan kan bağışını Türk Kızılay'ımız için gerçekleştirdiğimizden dolayı çok mutluyuz diyen kan bağışçıları; düzenli şekilde kan verme kültürünün vatandaşlarda yerleşmesi için bu tür etkinliklerin faydalı olduğunu söylediler.
Türk Kızılay’ı Kütahya Şubesi personeli; Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde kan bağışında bulanan tüm personele katkılarından dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylık ve başarılar dilediler.
Bir 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği