Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz Kütahya’da
300x250
TMMOB Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde ziyaretlerde bulundu.
Orman Mühendisleri Odası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kara, Orman Mühendisleri Odası Bursa Yönetim Kurulu üyesi İsa Kolay, Orman Mühendisleri Odası Kütahya İl Temsilcisi Cihan Köse ve Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcıları Mustafa Arpacı ve Halil Karademir eşliğinde; Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran’a yeni görevleri sebebi ile hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette; Orman Mühendisleri Odası olarak meslek camiası adına yapılan çalışmalar üzerinde duruldu ve fikir alışverişinde bulunuldu.
Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bölge Müdürü Kemal Kayıran; nazik ziyaretleri nedeni ile Genel Başkan Hakan Türkyılmaz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Kara’ya teşekkür ederek, günün anısına birer Kütahya Çinisi armağan takdim etti.
TMMOB Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz; Bölge Müdürü Kemal Kayıran’a yaptığı hayırlı olsun ziyaretinin ardından, Bölge Müdür Yardımcısı Halil Karademir ve Mustafa Arpacı ile Kütahya Orman İşletme Müdürü Ali Rıza Erdem’i makamlarında ziyaret etti. Ormancılığımıza faydalı olmak için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz diyen Genel Başkan Türkyılmaz; meslektaşları ile de bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.
Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Ziyaretlerin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda TMMOB Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Kara, Kütahya Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, Orman Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Muhammet Ali Akaç, Orman Mühendisleri Odası Bursa Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Kurt, Mehmet Geleri, Duygu Alagöz ve İsa Kolay, Orman Mühendisleri Odası Kütahya İl Temsilcisi Cihan Köse, Bölge Müdür Yardımcıları, İşletme Müdürleri, İşletme Şefleri, odaya kayıtlı Mühendisler ve Danışman Mühendislerin katılımı ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda; yapılan faaliyetler ve planlanan çalışmalar üzerinde duruldu, sorunlar dinlendi ve çözüm önerileri sunuldu.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği