ORKÖY 144 aileye kredi verdi
300x250

Orman Genel Müdürlüğü tarafından ormanların içinde ve bitişiğindeki orman köylerinde yaşayan orman  köylülerinin sosyal ve  ekonomik kalkınmalarına katkıda bulunmak amacı ile  kredi desteği sağlanıyor.

ORKÖY projesiyle Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünce 2019 yılında 144 aileye kredi verildi. 133 aileye süt sığırcılığı, 11 aileye de süt koyunculuğu kredisi ile destek sağlanırken, vatandaşlar verilen krediler ile daha rahat koşullarda bir yaşam elde etmelerine katkı sağlayan Orman Genel Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Bölge Müdürü Hasan Keskin verilen ORKÖY kredileri ile daha çok insanımıza hizmet sunmanın gayreti içindeyiz diyerek 2019 yılında 144 aileye toplam da 3 milyon 804 bin TL kredi desteğinde bulunduklarını söyledi. Keskin sözlerini şöyle sürdürdü; “ Orman Genel Müdürlüğümüz kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza destek olup, onların hayatına bir nebze de olsa refah getirmek için imkanlar yaratmaya çalışıyor. Vatandaşlarımızda bu imkanı iyi değerlendirip, kendi ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Amacımız daha çok ailemize ulaşmak, daha çok insanımızın yüzünü güldürmek ve yeni istihdam alanları oluşturmak. Biz 2020 yılında da köylerde yaşayan insanımızın sosyal ve ekonomik yönden kalkınması için  desteğimizi sürdüreceğiz…

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği