Önsay Stad hakkında konuştu
300x250
Kütahya il merkezinde TOKİ’YE yapılması planlanan stadyum hakkında gerek sosyal platform hesaplarında gerekse gazetelere yapılan açıklamalarla stadyumun merkezde kalması yönünde kamuoyunda bir beklenti oluştu. AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay stadyum konusu ile ilgili ilk kez düşüncelerini paylaştı.
TOKİ’ye yapılması planlanan stadyum hakkında ilk kez düşüncelerini paylaşan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay “Benim şahsi kanaatim çok bağlayıcı değildir. Bunu devletin ve spor bakanlığının vereceği bir karardır. Fakat ben karar verici bir noktada olsam şehrin ortasına bu stadı yapmaktan utanırım” ifadelerine yer verdi.
ŞEHRİN ORTASINA BU STADI YAPMAKTAN UTANIRIM
AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay stadyum hakkında yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Görüyoruz ki çok fazla üzerinde çalışılmadan insanlar beyan ediyorlar. Stat için daha önce spor bakanımız geldi. TOKİ’deki araziler orada nasıl bir spor alanı tesisi hayal edildiğini sadece stat’ dan ibaret olunmadığını daha önce de izah ettim. Fakat böyle duyuyoruz bizlerde, tabi bunlar değerlendirilir. Benim şahsi kanaatim çok bağlayıcı değildir. Bunu devletin ve spor bakanlığının vereceği bir karardır. Fakat ben karar verici bir noktada olsam şehrin ortasına bu stadı yapmaktan utanırım” dedi.
BİZİM BİR KOMPLEKSE İHTİYACIMIZ VAR
AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay “Sonuç itibari ile hastane yapıyoruz. Şehir Hastanesi AK Parti iktidarının yaptığı en büyük yatırım. Ama onun yeri ile ilgili sıkıntı yaşıyoruz. Şehri açmamız lazım. Böyle hemen elimizi kolumu sallaya sallaya üç adımda gidelim diye bir bakış açısı olmaz. Bu noktalarda sıkıntı var. Zaten o noktalar da sıkışık yerler yani şehrin geleceğini düşünmek lazım benim şahsi kanaatim bu, ama spor bakanlığımız neye karar verir. Sonuçta ne çıkar ona bakmak lazım. Çünkü bizim sadece stada ihtiyacımız yok. Aynı zamanda biz orada yapmaya çalıştığımız okçuluk alanıdır. Spor salonlarıdır. Yüzme havuzumuzdur. Yani bizim bir komplekse ihtiyacımız var. Biz büyüme eşiğinde olan bir şehiriz. Bütün bunları tasarlayarak karar vermek lazım. Bende takip ediyorum sosyal medyadan bence gereksiz bir açıklama olduğunu düşünüyorum. Karar vericilere bakmak lazım yani bu noktalarda sabah erken kalkıp bir ortamlarda olmuyor. Şehrin geleceğini düşünmek lazım İstişareci insanlar vardır. Şehrin Valisi vardır. İl Spor Müdürü vardır. Spor camiası vardır. Oturulur konuşulunur ona göre bu işlerde karar vermek lazım” dedi.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği