Okullarda Değerler Eğitimi toplantısı
300x250

Okullarda Değerler Eğitimi ile ilgili yürütülen çalışmaları değerlendirmek üzere Diyanet Gençlik Merkezi'nde Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kütahya İl Müftülüğü arasında "İstişare Toplantısı" yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT ile Kütahya  İl Müftü V. Mehmet ARSLANER başkanlığında yapılan toplantıya 21 lise müdürü ile il müftülüğüne bağlı olarak okullarda değerler eğitimi çalışmalarında yer alan görevliler katıldı.

Toplantıda, Kütahya İl Müftülüğü Şube Müdürü Gürsel BAYRAM "Diyanet İşleri Başkanlığı Gençlik Çalışmaları Yönergesi" kapsamında yürütülen çalışmalar ile ilgili sunum yaptı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT konuşmasında "Hepimizin ortak hedefi çocuklarımızın iyi bir insan olmaları. Onların her alanda iyi eğitim almaları, ahlaki olgunluğa ulaşmaları hepimizin ortak çabası. Bu hedefler milli eğitim olarak bizleri ilgilendirdiği kadar  müftülüklerimiz de bu konuda çalışmalar yürütüyor. Bu amaçla ne kadar çok çocuğa ulaşabilirsek o kadar faydalı işler yapmış olacağız." dedi.

Toplantı katılımcıların istek ve beklentilerini karşı taraflara iletmeleri ile devam etti. Toplantı sonunda il müftülüğü katılımcılara "Kur'an-ı Kerim" ve "Peygamberimizin Hayatı" kitaplarını hediye etti.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği