OKMEYDANINDA HEYELAN ÖNLEME ÇALIŞMASI
300x250

Kütahya Belediyesi ile Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün (AFAD) işbirliğinde yürütülen “Heyelan Önleme ve Şev Stabilitesi Projesi” kapsamında Okmeydanı Mahallesine kanalizasyon hattı ve yağmur suyu hattı döşeniyor.

Meydana gelen toprak kayması ve heyelanı önlemek amacıyla Kütahya Belediyesi ile Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün (AFAD) işbirliğinde yürütülen “Heyelan Önleme ve Şev Stabilitesi Projesi” çerçevesinde Okmeydanı Mahallesinde bulunan Dağçiçeği, Şafak Yıldızı, Kestane, Pelit, Başbadem ve Kekik sokaklarının eğimleri aktif heyelan bölgesine doğru olduğu, yağmur ve yüzey sularını bölgeden tahliye edecek bir altyapı sistemi olmadığından, bu sokaklardan heyelan bölgesine akan yağmur ve yüzey suları toplanarak heyelan sahasına akmasını engelleyecek bir tahliye projesi ile heyelan alanında dökülen hafriyatların şevlendirilerek heyelanın tepe noktasındaki yük miktarının azaltılması hedeflenmektedir.

Bu sebeple Okmeydanı Mahallesi “Heyelan Önleme ve Şev Stabilitesi Projesi” alt yapı çalışmaları kapsamında Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü 400 m. 300’luk kanalizasyon hattı, 350 m. 600’lük yağmur suyu hattı, 100 m. 800‘lük dere ıslahı yapıyor.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği