Kütahya OBM İşçi Alımı Kurası Noter Huzurunda Çekildi
300x250
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı İşletme Müdürlükleri bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak daimi işçi kura çekimi Kütahya Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda yapıldı.
Kura çekimine Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Arpacı, Personel Şube Müdürü Erkan Gülmez, Orman Bölge Müdürlüğü görevli personeli ile müracaatta bulunan işçi adayları katıldı.
Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Kura çekilişinin açılışında konuşma yapan Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Arpacı; Bölge Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek daimi işçi alımına müracaat eden tüm işçi adaylarına başarılar diledi.
5 adet Engelli İşçi, 3 adet Eski Hükümlü/TMY statüsünde işçi olmak üzere toplamda 8 adet Daimi İşçi alımı için Kütahya 2.Noteri huzurunda kura çekimi gerçekleştirildi.
Kura çekimi sonrası; Engelli İşçi, Eski Hükümlü/TMY (Orman İşçisi) meslek kodlarına başvuran ve asil ve öncelikli aday olarak belirlenenler ile yedek adaylar kurum sitesinde yayınlanarak; gerekli bilgilendirme ve evrakların teslimi ile ilgili açıklama yapıldı.
Kura çekimi; COVİD-19 salgını nedeniyle halk sağlığını korumak amacıyla, maske takarak ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek gerçekleştirildi.
Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'O N NOTERLER 97 972 NOTERLIĞİ KÜTAHYA 2.' görseli olabilir
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği