Musa Yılmaz'dan birlik ve beraberlik mesajı
300x250

2020 yılının ilk İl Genel Meclisi toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında yapıldı. 

2020 yılının ilk oturumda kısa bir açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz;“ Değerli İl Genel Meclisi üyelerimiz 2020 yılı Ocak ayı toplantılarının birinci birleşimini açıyorum. Değerli arkadaşlar kasım ayında bütçemizi 155 milyon olarak bağladık. Aralık ayında yasal mevzuat gereği İl Genel Meclisimiz toplantı yapmadı ve 2020'nin ilk toplantısında beraberiz. Öncelikle 2020'nin Ülkemize, ilimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Etrafımızda, bölgemizde yaşanan ve gelişen olaylara baktığımızda 2020 yılı ülkemiz açısından gerçekten zor bir yıl olacak. Stratejik olarak ve Ülke olarak öyle bir noktadayız ki bu bölgede ayakta kalmak, güçlü olmamıza, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemize bağlı. Çevremizde yaşanılan her olaydan şöyle veya böyle Ülkemiz etkilenmektedir. Bir medeniyetin bakiyesi olarak ülkemiz her mazlum’ave mağdura kucak açmak, sorunları ile ilgilenmek durumunda. İnsanlık adına bugün yeryüzünde bizim milletimiz den başka mazlumlara kucak açan bir ülke yok.

Bu bakımdan, bu asil milletin bir ferdi olarak bizlere düşen, üzerimize siyaseten ve hemşerilerimizin seçmesiyle yükledikleri sorumluluğu en iyi şekilde ifa etmek, bize verilen görevi titizlikle ve en ekonomik biçimde hizmete dönüştürmektir.

Bunu geçmişte yaptık. Önümüzdeki yıllar içerisinde de inşallah yapacağız. Allah Ülkemizi her türlü badireden ve sıkıntıdan korusun. Bu vesileyle tekrar 2020 yılının ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

Değerli arkadaşlar bugün gündemimizde birçok konu var, ama iki konuyu ben sizlerle paylaşmak istiyorum birincisi yol ve ulaşım hizmetleri müdürlüğü ile su ve kanal hizmetleri müdürlüğümüzün 2020 yılı İl Özel İdare bütçesinden yapabileceğimiz çalışmaları,  komisyonlara havale ederek belirleyeceğiz. Geçmişte de böyle yaptık.

Burada ilçelerimize düşen, her ilçenin il genel meclisi üyelerimiz kendi aralarında toplanarak, özel idare müdürlerimiz ve kaymakamlarımızla istişare ederek çalışmaları ödenekler ölçüsünde öncelikli olarak belirlemektir.

İnşallah Mart ayı içerisinde programımızı netleştirelim. Şimdiden bu çalışmaları yaparsak hava şartları iyileşir iyileşmez hemen hizmete dönüştürme fırsatını yakalamış oluyoruz.

İkincisi; bazı tahsis talepleri var. Bunları komisyonlarımız değerlendirsin. İl Özel İdaresiningayrimenkulleri kapsamında ilçelerde olan taşınmazlar var, bunları bazı kamu kurumlarından olsun, belediyelerden olsun, tahsis talepleri var. bunları görüşeceğiz.

Seçim sonucu denetim komisyonuna seçilen 5 arkadaşımıza hayırlı olsun. Hepinize çalışmalarımızda başarılar diliyorum.”dedi.

Konuşmanın ardından Denetim Komisyonu seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonrası Denetim Komisyonuna Kahraman Aktay, Mustafa Altınbay, Sacit Sayın, Halil Mallı ve Osman Güngör seçildi.

Yapılan seçimin ardından gündem maddeleriyle toplantıya devam edildi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği