Musa Yılmaz'dan birlik mesajı
300x250

İl Genel Meclisi Başkanlığından istifa ederek milletvekili aday adayı olan, ancak açıklanan listede yer alamayan Musa Yılmaz, yaptığı açıklamada birlik beraberlik mesajı verdi. Musa Yılmaz , "20 yıllık iktidarımız dönemindeki kazanımlarımıza ve geleceğimize sahip çıkıp, Kütahya'da yine görkemli bir sonuç alacağımıza yürekten inanıyorum." dedi.

Musa Yılmaz'ın kamuoyuna yaptığı açıklama şöyle ; 

Sevgili Kütahya'lı hemşerilerim;

Prtimiz AK parti, milletvekili aday adaylığı sürecini kendi kurumsal kimliği içerisinde, çeşitli aşamalar takip ederek tamamlamıştır. müracaat eden 50'nin üzerinde arkadaşımız içerisinden 5 kıymetli arkadaşımızı milletvekili adayı olarak belirlemiştir. Bundan sonra bizler için kişisel, demokratik mücadele bitmiştir.

AK parti kurumsal yapısı içerisinde kuruluşundan beri çalışmış, partimizin oluru ile çok onurlu görevler ifa etmiş birisi olarak belirlenen 5 kıymetli arkadaşımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.

Her aşamada onların ve partimizin yanındayız , destekçisiyiz. Bu anlamda teşkilatlarımızın bize vereceği her göreve hazır olduğumuzu beyan ettiğimiz gibi kamuoyuyla da paylaşmak isterim.

Bugüne kadar ilimizi temsil eden kıymetli vekillerimize de şükranlarımı arz ediyorum .Bundan sonraki yaşamlarında sağlık sıhhat ve huzur diliyorum. AK parti milletimizin geleceğidir,20 yıllık iktidarımız döneminde ki kazanımlarımıza ve geleceğimize sahip çıkıp Kütahya'da yine görkemli bir sonuç alacağımıza yürekten inanıyorum.saygılarımla

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği