MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİNE BANTLI TAŞIMA SİSTEMİ
300x250


MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ 200 METRE BANTLI TAŞIMA SİSTEMİ İHALESİ GERÇEKLEŞTİ
İl Özel İdaresi iş destekleri ile Gediz Belediyesinin ortaklığında Modern Kayak Evinden sonra 200 Metre Bantlı Taşıma Sistemine Kavuşuyor.
Bölgemizin en önemli turizm merkezlerinden biri olan MuratDağı Termal Kayak Merkezine yapılacak olan 200 Metre Bantlı Taşıma Sistemi İhalesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle, Kütahya İl Özel İdaresi tarafından bugün gerçekleştirildi.


Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “İhaleyi 7 Milyon 350 Bin TL bedelle üstlenen yüklenici firma 200 Gün içerisinde işi tamamlayarak, İl Özel İdaremize teslimini gerçekleştirecektir.
Kütahya’mızın ve bölgemizin göz bebeği olan Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’nde, kayak sporu yapacak olan vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.
Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’ne 200 Metre Bantlı Taşıma Sistemi kazandırılması için desteklerini esirgemeyen başta, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, T.C. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a, Kütahya Valisi Ali Çelik’e, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay’a ve AK Parti Kütahya İl yönetimine, Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler’e, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve İl Genel Meclisi Üyelerine, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan’a, Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil’e, İlçe Özel İdare Müdürü Mevlüt Erkul’a, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan ve AK Parti Gediz İlçe yönetimine ve emeği geçen herkese şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği