MURATDAĞI GENÇLİK KAMPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
300x250

Murat Dağı Termal Turizm Merkezi’nde bulunan Kızılay kamp alanında Gençlik Kampı tadilat ve ek yapılar için çalışmalar başlatıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Geçtiğimiz günlerde; Murat Dağı Gençlik Kampında (Kızılay kampı) Gençlik ve Spor Bakanlığı uzmanlarınca AVAM plan ve projeleri çizilen yatırım için yerinde tespit yapılmıştı.

Murat Dağı Termal Turizm Merkezimizde bulunan Kızılay Kamp alanında yapılması planlanan Gençlik Kampı ek yapılar, yüzme havuzu, koşu parkuru ve buna benzer birçok aktivite alanları için bakım, onarım ve yenileme çalışmaları başlamıştır. Gençlik Kampının İlçemize, Muratdağımıza kazandırılmasında emeği geçen; Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Kütahya Milletvekili-AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Tan’a, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırımlar ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz’e, Gençlik ve Spor Bakanlığı Projeler Daire Başkanı Betül Ünsal’a, Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzmanlarına, AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun’a, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret’e , Gediz Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Muhammet Keskin’e ve emeği geçen herkese şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyorum. ” açıklamasında bulundu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği