Murat Dağı Kızılay Kampı yenileniyor
300x250

2019 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilen Muratdağı Kızılay Gençlik Tesisleri ile Spor ve Gezi Kampının yenilenmesi için çalışma başlattı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığından gelen uzmanlar Gediz Gençlik ve Spor Kampında (kızılay kampı) incelemelerde bulundu. Avam plan ve projeleri çizilen yatırım için yerinde tespit yapıldı.

Gençlerin serbest zamanlarının değerlendirilmesi için çeşitli organizasyonlar yapılacak tesislerde Milletvekili Ahmet Tan, Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçe Başkanı Mehmet Erkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, Tesisler Şube Müdürü Tuna Şimsek Aslan, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Demirtaş, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü  Muhammed Keskin ve Genclik ve Spor Bakanlığı Mimar ve Mühendisleri tarafından incelemelerde bulunuldu.

Gençlik kampında özellikle maddi imkanı kısıtlı gençlerin sosyal, kültürel, zihinsel ve bedensel gelişimlerini sağlamak ve serbest zamanlarını en uygun şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak için organizasyonlar yapılıyor. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği