MURAT DAĞI GENÇLİK KAMPI YAPIM İŞİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
300x250
Kütahya'nın Gediz İlçesinde yer alan Muratdağı Termal ve Kayak Merkezi'ne yapılması planlanan Gençlik Kampı yapım işi ihalesi 21 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşti.
Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; "21 Ekim 2022 tarihinde 62 Milyon 400 Bin TL bedelle ihalesi gerçekleşen Murat Dağı Gençlik Kampının sözleşmesi Gençlik Spor Bakanlığımız ile Müteahhit Firma arasında imzalanmıştır.
Proje kapsamında yapılacak olan Gençlik Kampında, 215 yatak kapasiteli, Amfi Tiyatrosu, Yemekhane Alanı, 230 kişilik çok amaçlı spor salonu (Badminton, Voleybol, Basketbol ve Futbol) ile tesisimiz İlçemize hayırlı olsun.
Gençlik Kampının İlçemize, Muratdağımıza kazandırılmasında emeği geçen; başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Kütahya Valisi Ali Çelik’e, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay’a ve AK Parti Kütahya İl yönetimine, Kütahya Milletvekili Ahmet Tan’a, İshak Gazel’e, Ceyda Çetin Erenler’e, AK Parti Gediz İlçe Başkanımız Mehmet Erkan’a ve emeği geçen herkese şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyorum.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği