Muhtarlara bilgisayarları teslim edildi
300x250

Muhtarların zamanlarını daha hızlı kullanmaları ve taleplerini belediyemize daha hızlı bir şekilde iletip takip edebilmeleri için geliştirilen yazılım programı, tüm mahalle muhtarlarımıza alınan bilgisayarlarla birlikte teslim edildi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Mandal, “Belediye Başkanımızla istişarede bulunduk. Belediyemiz yeni bir program geliştirdi. Geliştirilen muhtarlık talep sistemi programı ile birlikte bilgisayarlarımız geldi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sayın Valimize ve Sayın Belediye Başkanımıza bizleri mesai arkadaşı gibi gördükleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, muhtarların bulundukları mahallede belediyenin bir birimi olduğunu hatırlatarak başladığı konuşmasında “Geride bıraktığımız 3 yılda sizleri yerlerinizde ziyaret ederek, mahallenin ve muhtarlarımızın taleplerini alarak, tüm çalışma programımızı buna göre düzenledik. Zaman hepimiz için çok kıymetli. Pandemi döneminde bir araya çok gelemedik belki ama iletişim için teknolojiden yararlanmak, oturduğumuz yerden işlerimizi yönetmek, istediğimiz kişiye ulaşmak mümkün. Bu düşünce ile zamanı daha kıymetli hale getirmek, hem zamanı minimuma düşürmek için, muhtarlarımızın çalışma birimlerinde direk belediyemize ulaşabilecekleri, muhtarlık bilgi sistemi ve talep sistemi adı altında bir yazılım geliştirerek, bilgisayarlara yükledik. Şuan da 67 muhtarımız ve derneğimizle birlikte 68 bilgisayarı yazıcıları ile birlikte muhtarlarımıza teslim edeceğiz. Sistem, hem bilgisayarda hem de cep telefonunda çalışabiliyor. Belediyemizin ilgili birimindeki çalışanlarımız muhtarlarımıza bu konuda bilgi verecek. Bundan sonra mahallenizdeki herhangi bir talebi doğrudan bize aktarabileceksiniz. Talebiniz anında ilgili birime gidecek ve talebin hangi aşamada olduğunu da görülebilecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bilgisayarları ve sistemi en güzel günlerde kullanmanız dileği ile” dedi.

Muhtarlara bilgisayar dağıtım törenine katılan Vali Ali Çelik, “İçişleri Bakanlığımızın Muhtar Bilgi Sistemi ile hem belediye işlerinizi hem de diğer kurumlara olan entegrasyonunuzu da sağlamış olacaksınız.  Kamu kurumlarına ilettiğiniz talepleri, konuları bu sistem üzerinden takip edebilirsiniz. Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Mandal’a ve diğer muhtarlara bilgisayarları teslim edildi.

Programa Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Mandal, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ertuğrul Cevahir, belediye birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği