MUHARREM İNCE KÜTAHYA’DA 
300x250

“Memleket Hareketini” Başlatan Muharrem İnce Kütahya gezisi düzenledi. Kütahya gezisinde esnaf ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada Kütahya’nın sorunlarına değinen Muharrem İnce “Kütahya’da kişi başına düşen gelir 2 bin 458 lira yani Türkiye’nin gelir yoksuzluğu yaşayan yerlerinden birisi Kütahya” dedi.
“Memleket Hareketini” başlatan Muharrem İnce’nin bugünkü durağı Kütahya oldu. İnce esnafları ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. 
KÜTAHYA BUNU HAK ETMİYOR
Kütahya’da kişi başına düşen gelir 2 bin 458 lira yani Türkiye’nin gelir yoksuzluğu yaşayan yerlerinden birisi Kütahya, düşünün işsizlik yüzde 30’ları geçmiş, madeni olacak, kaplıcası olacak, havaalanı olacak, metropollere yakın olacak, 35 çeşit maden çıkacak, çininin ve porselenin başkenti olacak, ama kişi başına düşen gelir 2 Bin 458 lira, Kütahya bunu hak etmiyor.
ÖNGÖRÜ DİYE BİR ŞEY KALMAMIŞ 
Muharrem İnce “Türkiye bunu hak etmiyor. Türkiye’nin gündemi başka, sarayın gündemi başka son bir ay içerisinde ekonomi kötüye gidiyor diyenlerin oranı yüzde 45’lerden yüzde 65’e çıkmış. Saray başka şeyler konuşuyor. Vatandaş başka şeyler konuşuyor. 2018 yılında yeni bir ekonomik program açıklamışlar. 2018 yılında açıkladıkları yeni ekonomi programına göre, 2021’de doları 6.40 olacak diye gösteriyorlar. 2 sene önce öngörülen dolar 6.40 olacak ’tı 2021’de şu anda 2020’deyiz. Dolar 7.70’i geçti. Yani öngörü diye bir şey kalmamış” dedi.  
ÜÇ ÇEYREK ALTINA GENÇLERİMİZ BİR AY ÇALIŞIYOR
Muharrem İnce “15 ila 29 milyon arasında ki öğrencilerimizin, gençlerimizin 3’te 1’i yani, beş buçuk milyonu ne okul ’da ne kurs ’ta, ne İş’te yani beş buçuk milyon boşta, çalışanların yarısı asgari ücretli asgari ücret dediğinde, 3 çeyrek altın! Yani 3 çeyrek altına gençlerimiz bir ay çalışıyor. Düğüne gidemezler bu parayla ne yazık ki, Türkiye bu durumdayken saray başka şeyler anlatıyor” dedi. 
EN SON EBA ÇÖKTÜ!
Muharrem İnce “En son EBA çöktü! Milli Eğitim Bakanı ne diyor. “Bu kadar yoğunluk olacağını tahmin edemedik.” ondan dolayı sistem çöktü. Ayıp, ayıp bunu söylemek ayıp. Sen bu ülkede kaç öğrenci olduğunu bilmiyor musun? Ne kadar talep olacağı kaç öğrenci olduğundan belli! Liyakat çöktüğü için, hukuk çöktüğü için, devlet çöktüğü için, ne yazık ki EBA’da çöktü. Yani gençler şunu çok iyi biliyorlar ki, Avrupa’nın en yavaş interneti bizde, en pahalı interneti de bizdedir. Türkiye’nin yeni bir iktidara yeni bir yönetime ihtiyacı var. Bu kapsamda arkadaşlarımla birlikte karış karış Türkiye’yi gezmeye devam ediyoruz. Kütahyalılara da selamlarımızı sevgilerimizi iletiyoruz” dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği