Müftülük Külliyesi açılışa hazırlanıyor
300x250
Temeli 2018 yılının Eylül ayında atılan Kütahya Müftülüğü Külliyesi 2021 yılının Ağustos ayı sonunda 36 ay bitmeden tüm birimleri ile hizmete açılacak.
Kütahya İl Müftüsü Hüseyin DEMIRTAŞ yaptığı açıklamada şunları söyledi :
"Kütahyamızın vizyon projelerinden biri olarak 36 ay bitmeden hizmete hazır hale getirilecek , Inşaallah.. İçerisinde cami, gençlik merkezi, kur'an kursu, TDV yayınevi, çok amaçlı salon, iyilik marketi , TDV vakıf şubesi , müftülük hizmet binası ve vakıf hizmetlerine yönelik ticari mekanları olmak üzere birçok hizmeti barındıran külliyemiz hizmete girdiğinde dini ve milli hayatımıza ve değerlerimize değer katacak. İlim, kültür, eğitim ve iyiliğin merkezi olacaktır." 
Müftü DEMİRTAŞ " Bu projenin finansmanı, yüzde 75'i hayırseverlerimiz, cemaatimiz , değerli hocalarımızın özel katkıları ve yerel imkanlarla sağlandı.
Gece-gündüz demeden çalışmalar devam ediyor. İnşaallah , diğer taraftan inşaatı hızla devam eden 2.000 kişilik Hava Tugayı 'Mehmetçik Camii' ile birlikte ağustos ayında çifte açılış yapacağız." dedi.
Müftü Demirtaş, külliyenin çevre düzenlemesi için Kütahya Belediyesine teşekkür ederek şunları söyledi " Sayın başkanımız Alim IŞIK bey gerek Ziya Hisar Camii , gerekse diğer camiler ve Külliyemizin çevre düzenlemesi için özel hassasiyet gösterdiler. Bu vesile ile belediyemize şükran borçluyuz "
Müftü Demirtaş, külliye ile ilgili bilgi ve öneri için her türlü iletişime açık olduklarını belirtti.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği