MÜFİT CAN SAÇINTI, KÜTAHYA'DA ÜNİVERSİTELİLERLE BULUŞTU
300x250
Ünlü Yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ) söyleşi gerçekleştirdi.
KSBÜ Hekim Sinan Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Genel Sekreter Kutlu Önal, akademik ve idari personel ile birlikte öğrenciler katıldı.
Bir 4 kişi ve iç mekan görseli olabilir
Yönetmenlik dışında oyunculuk ve senaristlik de yapan Müfit Can Saçıntı sözüne, "Heyecanlıyım çünkü Sağlık Bilimleri Üniversitesine en yüksek puanlarla yerleşmiş insanlarsınız. Çok da ulvi bir mesleğiniz var. Hele son zamanlarda kahramanlarımızsınız. Sağlık çalışanlarının pandemi dönemi yaptıkları unutulmaz." diye başladı.
Kariyer planlaması ağırlıklı gerçekleşen söyleşide Saçıntı, hayallerden vazgeçmemek gerektiğini vurgulayarak, kendinden şu örneği verdi: "Oyuncu olmak istiyordum ama pelteğim olmaz dediler. Hayal kırıklığı oluşturdu. Biz de iletişim fakültesine yöneldik. 30 sene sonra sen pelteksin denilen çocuk oyuncu oldu. Şunu söylemek istiyorum arkadaşlar. Hepimizin hayalleri var. Sizden ricam hayallerinizden vazgeçmeyin. Hele günümüzün dünyasında yarının neler getireceği belli değil."
Bir 1 kişi ve sakal görseli olabilir
Yönetmen Saçıntı ayrıca Mandıra Filozofu filmi, anılarından, televizyon geçmişi vb. konular hakkında da bahsetti.
Etkinliğin sonunda Rektör Kavuncu, "Sizi üniversitemizde görmekten dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Çok önemli şeyler anlattınız. Teşekkür ederiz." diyerek, Müfit Can Saçını tarafından KSBÜ hatırası olarak toplu çekim yapıldı.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği