Milletvekili İshak Gazel, Artvin Milletvekiline cevap verdi
300x250

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Artvin Hopaspor Kulübünün, Belediye Kütahyaspor taraftarları tarafından tehdit edildiğini, Artvin Hopaspor kulübüne, yarın Kütahya'da oynanacak maç öncesi şehirde hiçbir otelin yer vermediğini iddia etti.

Artin Milletvekili Bayraktutan'a cevap Ak Parti Kütahya Milletvekili Av. İshak Gazel'den geldi. Milletvekili İshak Gazel yaptığı açıklamada " Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutanın basın açıklamasını üzülerek izledim. Öncelikle bir spor müsabakasının siyaset malzemesi olarak ele alınıp bu yönde açıklamalar yapılmasını tasvip etmediğimi belirtmek istiyorum.

Artvin Hopaspor’un şehrimize gelmesi ve konaklaması konusunda engel çıkarıldığına dair aldığı bilgilerin doğruluğunu teyit etmeden yapılan bu açıklama , spor müsabakalarının temel felsefesi olan dostluk ve kardeşlik duygularına da aykırıdır. Tüm Hopi taraftarı da sporcuları da şehrimize gelebilir en güzel şekilde de misafir edilirler. Güvenlik konusunda hiç bir zaafiyet yaşanmaz. Kütahyalı hemşehrilerimizin misafirperverliği dillere destandır.
Keşke Sayın Milletvekili bu açıklamayı yapmadan bir telefon görüşmesi gerçekleştirseydik.
Bilgi kaynaklarını kontrol etmeden, Devletimizin ilgili kurumlarına yönelik bu ağır ithamlarının , bu spor müsabakasından siyasi bir malzeme elde etme dışında hiç bir amacı yoktur. Gerginlikten kimseye bir fayda gelmez. Bu tür açıklamalar da gerginlikten başka bir şey doğurmaz. Özellikle siyaset yapan insanların bu dilden uzak durması gerekmektedir.
Valiliğimizin, emniyet teşkilatımızın, Belediye Kütahyaspor taraftarımızın ve yönetimimizin , bizlerin, misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağından kimsenin şüphesi olmasın." dedi. 
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği