Milletvekili Gazel'den Hastane ziyareti
300x250

Ak Parti Kütahya Milletvekili ve TBMM Divan Katibi Av İshak Gazel DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti.

Milletvekili Gazel, hastanede yürütülen sağlık hizmetleri hakkında Başhekim Doç. Dr. Orhan Özatik'ten bilgiler aldı. Covid-19 ile mücadelede büyük fedakarlık ve özveri gösteren sağlık çalışanlarına teşekkür eden Milletvekili İshak Gazel, hastalara da geçmiş olsun temennisinde bulundu. 

Ak Parti Kütahya Milletvekili TBMM Divan Katibi Av İshak Gazel, pandemi sürecinde Türkiye’nin gerek sağlık gerekse sosyal - ekonomil açıdan çok büyük bir başarıya imza attığına dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla koronavirüs sürecinin ilk olarak Çin’de görülmesinin ardından önlemlerini aldığını kaydetti. Salgınla mücadeledeki büyük başarıda en önemli etkenin sağlık çalışanlarının özverili çalışması olduğunu belirten Gazel, “Bütün dünyaya yayılan Koronavirüs salgını, aldığımız tedbirlerle Türkiye’ye Avrupa'dan bir ay sonra geldi. Türkiye’de ilk vakanın görülmesinden itibaren ülkemizde sağlıktaki dönüşümümüz ve reformlarımız etkisini gösterdi. ” diye konuştu.

Başhekim Doç. Dr. Özatik, AK Parti Milletvekili İshak Gazel'e ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

 

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği