MİLLETVEKİLİ ERBAŞTAN 250.000₺ lik DEV PRİM.
300x250

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş daha önceden söylediği prim sözünü 250.000₺ çıkardı. Kalan maçların kazanılması sonrasında takıma galibiyet başı prim vereceğini söyleyen Ahmet Erbaş ilk primi bugün yapılan idmanda takıma takdim etti.

Ayrıca takımın şampiyon olması halinde ilave 100.000₺ daha prim vereceğini dile getiren Ahmet Erbaş sezon sonunda tüm takımı tatile götüreceğiniz söyledi.

Ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ beyin TBMM Özel Kalem Müdürü Fikret HAYALİ de Belediye Kütahyaspor’un sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağını dile getirdi.

Futbolcu ve teknik heyetin bugünkü antrenmanını Genel Başkanı TBMM Özel Kalem ve Grup Müdürü Fikret Hayali ve MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Mura Gül ile birlikte ziyaret eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş " 3.Ligde Şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Belediye Kütahyaspor kampını ziyaret ederek, söz verdiğimiz Eskişehirspor galibiyet primini oyuncularımıza takdim ettik. Oyuncularımıza Karşıyaka karşılaşması öncesi tatlı ikramında bulunurken, şampiyon olmaları halinde 100 bin lira daha prim vereceğimizi ifade ettik. O sene bu sene…. Şampiyonluk Kütahya’ya çok yakışacak." açıklaması yaptı. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği