MİLLETVEKİLİ ERBAŞ KÜTAHYA İÇİN DESTEK İSTEDİ
300x250

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya'nın sorunlarının çözümü için Ankara’da ziyaretlerine devam ediyor. Erbaş, son olarak  T.C Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı makamında ziyaret ederek, Kütahya Belediyesi tarafından yapılması planlanan Vazo kule projesi ve Zafer OSB için destek istedi.

VAZO KULE KÜTAHYA'NIN SİMGESİ OLACAK

Kütahya Belediyesi tarafından yapılması planlanan VAZO Kulenin Kütahya'nın en büyük simgelerinden olacağını inandığını ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş  ; “  Vazo Kule tamamlandığında, sadece bu kuleden Kütahya manzarasını izlemek, çay içmek için başka şehirlerden vatandaşlarımız ilimize gelecek. Buda Kütahya’da piyasanın canlanması demektir. Bu nedenle bu projeyi çok önemsiyorum. Böyle büyük, güzel projelere devletimizin bazen maddi destekleri oluyor. Bugün bizde T.C Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın Naci Ağbal’ı makamında ziyaret ederek, destek olmalarını talep ettik.” Dedi.

ZAFER OSB’NİN ALT YAPISI BİR AN ÖNCE BİTİRİLMELİ

Görüşmede ZAFER OSB’nin alt yapısının en kısa sürede tamamlanmasını da istediklerini belirten Erbaş  ; “ ZAFER OSB Kütahya'nın göz bebeğidir. İnancımız şudur ki Kütahya'nın istihdam sorununu tamamen ortadan kaldıracaktır. Hatta diğer şehirlerden ilimize iş göçü başlayacaktır. Organize Sanayi Bölgemizin yatırım programında yer almasının hemen ardından yirmiden fazla şirket yatırım için başvuruda bulunmuştur. Son olarak Gebze firması Güneş Plastik Kalıp San. ve Tic. A.Ş.’ye  dev arazi tahsisi yapılmıştır. Dev firmalarında da kısa zamanda arazi tahsisi için ZAFER OSB’ye gelmesi beklenmektedir. Bu sebeple hiçbir vakit kaybetmeden alt yapının tamamlanması şarttır. Bunu ne kadar kısa sürede başarırsak, fabrikaların bacalarından da o kadar kısa sürede duman çıkmış olur. Taleplerimizi Başkanımıza ilettik. Sayın başkanım da bu konuyu önemsediğini ve gereken çalışmaları yapacağını iletti. Kendilerine Kütahya halkımız adına teşekkür ediyorum.” Açıklaması yaptı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği