Milletvekili Erbaş elektrik çalışmalarını inceledi
300x250

ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINIYOR
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, OEDAŞ Kütahya İşletme Müdürü Kamil Uğur Mumcu ile birlikte OEDAŞ’ın yapmış olduğu Elektrik Hatlarını yer altına alma çalışmalarını yerinde inceledi.  2019 yılında Kütahya’ya son yılların büyük enerji yatırımın yaptığını ifade eden, OEDAŞ Kütahya İşletme Müdürü Kamil Uğur Mumcu ; “ 2019 yılı programındaki tüm çalışmalarımızı yılsonunda tamamlayacağız.” Dedi.

Bahçelievler Mahallesinde yapılan Enerji Hatlarının yer altına alınması çalışmalarını yerinde inceleyen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş burada OEDAŞ Kütahya İşletme Müdürü Kamil Uğur Mumcu’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Mumcu ; “ Kütahya’da yoğun bir çalışma programı başlattık. AK kent , Bahçelievler, Fatih Mahallesi, Meydan Mahallesi, Alipaşa Mahallesi, Servi Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesinde enerji hatlarını hem yer altına alıyor hem de yeniliyoruz. Hedefimiz Kütahya’da elektrik kesintilerini en aza indirmektir. Çalışmalar esnasında şehir yaşantısına biraz etki ediyoruz. Bu yüzden tüm halkımızdan özür diliyoruz. Ancak yapılan tüm çalışmalar halkımızın rahatlığı içindir. Dedi.
ENERJİ KESİNTİSİ ARTIK TARİH OLSUN
Milletvekili olarak bir yılı geride bıraktığını, geçen bir yıl süresince Kütahya halkından Elektrik kesintilerinden dolayı büyük şikayetler aldığını ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “ Kütahya halkımız elektrik kesintilerinden büyük şikayetçi, bu sorunun çözülmesi için OEDAŞ yetkilileri ile sürekli irtibat halindeyiz. Devletimizin büyük desteği ile inşallah son yapılan yatırım ve çalışmalar sonunda Kütahya’da elektrik kesintisi sorunu kalmayacaktır. MHP Milletvekili olarak her zaman konunun takipçisi olacağım. ”dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği