MİLLETVEKİLİ ERBAŞ, ASLANAPA MUHTARLARINI MECLİSTE AĞIRLADI
300x250

Aslanapa Belediye Başkanı Gökhan Gürel ile ilçede bulunan mahalle ve köy muhtarları, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın davetlisi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ni ziyaret etti. Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Milletvekili Erbaş ; “ Tüm ilçelerimizin belediye başkanları ve halkımızın sesi olan muhtarlarımızı davet ederek yüce meclisimizde ağırlamak ve onların sorun ve taleplerini dinlemek istiyoruz. Bugün ilk olarak, Aslanapa ilçemizden başladık. ”dedi.

ÖNCE TOPLANTI SONRA ANKARA TURU
Birbirinden farklı projeleri ile gündemden düşmeyen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, bu kez de Aslanapa ilçesindeki köy ve mahalle muhtarlarını TBMM’de ağırladı. Ziyarette muhtarlara ASLANAPA Belediye Başkanı Gökhan Gürel, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ve MHP Aslanapa İlçe Başkanı Metin Aslan eşlik etti.

Kütahyalı muhtar ile meclis toplantı salonunda bir araya gelen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, muhtarların sorun ve taleplerini tek tek dinledi. Toplantının ardından ise muhtarlar Türkiye Büyük Millet Meclisini ve Ankara’yı gezdi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği