Milletvekili Ali Fazıl Kasap '' Sevgi dili kazanacak ''
300x250

14 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden yeniden milletvekili seçilen Dr. Ali Fazıl Kasap yaptığı kısa değerlendirmede; " Türkiye ve Kütahya için çok çalıştık. daha da çalışmayız. Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur oylamasında sevgi dilinin kazanacağına yürekten inanıyorum" dedi. 

Ali Fazıl Kasap, 1 Şubat 1965'te Kütahya'nın Emet ilçesinin Şeyhler Köyü'nde doğdu.. İlk, orta, lise öğrenimini Kütahya'da tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur.Zorunlu hizmeti Burdur-Yeşilova -Salda Sağlık Ocağı hekimi olarak tamamlamıştır.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları bölümünde uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra Kütahya Devlet Hastanesi'nde çalışmış olup 2006 yılında kamudan istifa ederek Özel Hekim Sinan Cerrahi Tıp Merkezi'ni kurmuştur.2014 yılında tekrar kamuya dönmüş olup 2015 Milletvekili genel seçimlerinde ön seçimde CHP 1.sıra milletvekili adayı olmuştur. 2018 seçimlerinde Kütahya milletvekili seçilmiş,ayrıca CHP Sağlık, Aile ve Sosyal İşler Komisyonu'nda görev almıştır. 14 mayısta yapılan 28. dönem milletvekili seçimlerinde yeniden seçilen Ali Fazıl Kasap, Kütahya Milletvekili olarak görevini devam ettirmektedir. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği