Millet İttifakı İl Başkanlarından Canan Kaftancıoğlu kararına tepki
300x250
Millet İttifakını oluşturan İyi Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve Deva Partisinin Kütahya İl Başkanları , İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararına karşı olduklarını,CHP Kütahya İl Başkanlığını ziyaret ederek bildirdiler.
CHP İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ziyaret sonrası " İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu hakkında hukuksuzca verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararına karşı, demokrasi için bir arada yürüdüğümüz Siyasi Parti İl Başkanlarımız İl Başkanlığımızı ziyaret ederek bizlere destek verdiler. İyi Parti Kütahya İl Başkanımız Sn Ali Soycan, Demokrat Parti İl Başkanımız Sn Hakkı Yağız, Gelecek Partisi İl Başkanımız Sn Serdar Seven ve Deva Partisi İl Başkanımız Sn Yalçın Can’a çok teşekkür ediyoruz.
Canan Kaftancıoğlu’na yapılan hukuksuzluğu kabul etmiyoruz. Ülkemizde siyaseti yargı eliyle dizayn etmeye çalışan bu baskı ve saray rejimine bir an önce son verilmesi, hak, hukuk ve demokrasinin egemen kılınması için hep birlikte mücadelemize devam edeceğiz. Hep birlikte halkımızla omuz omuza demokratik bir şekilde baskı ve zulüm politikalarınıza, iktidarınıza son vereceğiz. Demokrasi kazanacak, biz kazanacağız! "  açıklaması yaptı. 
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği