MİLLET BAHÇESİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI
300x250

Kütahya’ya yapılacak olan bölgenin en iddialı Millet Bahçesi projesinin çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Millet Bahçesi projesinin çalışmaları kapsamında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) proje ekibi ile bir araya geldi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda Millet Bahçesi projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan IŞIK, Kütahya Belediyesi ve TOKİ tarafından ortak yapılacak proje kapsamında inşa edilecek bölgenin en iddialı Millet Bahçesi projesi için ölçüm ekiplerinin sahada çalışmalara başladığını ifade etti. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Millet Bahçesi projesinin Kütahya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Murat ARIK, Fatih GÖLGELİ, Kütahya Belediyesi Birim Müdürleri ve proje ekibi yer aldı.

Belediye hizmet binasında gerçekleşen toplantının sona ermesiyle birlikte Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Fatih GÖLGELİ, TOKİ’nin proje ekibiyle beraber Millet Bahçesi projesinin uygulanacağı eski Jandarma Taburunun olduğu yaklaşık 61 bin 500 m2’lik arazide incelemelerde bulundu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği