MHP MİLLETVEKİLİ ERBAŞ BEYAZ BASTON HEDİYE ETTİ
300x250

 

Kütahya’da yaşayan görme engelli 56 yaşındaki Seyfi Alat, ulusal bir radyoda canlı yayına bağlanarak “ BEYAZ BASTON” ihtiyacı olduğunu ve maddi nedenlerden dolayı alamadığını anlattı. Ankara’da aracı ile yolculuk yaparken radyodaki konuşmalara şahit olan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, canlı yayına bağlanarak,, Alat’a “ BEYAZ BASTON” sözü verdi. MHP Milletvekili danışmanı aileyi evinde ziyaret ederek, Milletvekili Erbaş’ın göndermiş olduğu bastonu takdim etti.

ALLAH RAZI OLSUN
MHP Milletvekili Ahmet Erbaş’a göndermiş olduğu bastondan dolayı teşekkür eden Seyfi Alat  ; “ Bazen kurumlarda  işim oluyor.  Çok zor görüyorum. Bazen yazıları okumak için yazıların dibine kadar yaklaşıyorum.  Hastalığımı bilmeyen bazı vatandaşlar, “Kör müsün be adam” diye sitemlerde bulunuyor. Ailemin yanında bu kelimeler söylenince çok zoruma gidiyor. Ama engelli bastonum olsa, hastalığımı bildikleri için sitem etmek yerine yardımcı olacaklarını düşündüm. Maddi imkânım olmadığı için, evde radyo dinlerken canlı yayına bağlanıp yardım istedim. Allah razı olsun, tesadüf radyoyu dinleyen vekilimiz de canlı yayına bağlanarak, bana Beyaz Baston hediye edeceğini söyledi.  Bugünde bastonumu getirdiler. Çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

BEN ELİ OLUYORUM O DA BENİM GÖZÜM
Evli ve iki çocuk babası olan Görme engelli Seyfi Alat gibi  44 yaşındaki eşi Emine Alat’da engelli, küçükken geçirdiği rahatsızlıktan dolayı Emine Alat ellerini kullanamıyor. Ancak Alat ailesinin mutluluğuna vücutlarında bulunan engeller, engel olmamış. Eşinin onun dünyadaki gözü olduğunu söyleyen Seyfi Alat ; “  Eşime istemeye gittiğimde bana ailesi, “Kızımız ellerini kullanamıyor.” Dediler. O zaman azda olsa görüyordum. Rahatsızlığım ilerlememişti. Bende onlara ; “ Olsun benim için bunun önemi yok.  Benimde gözlerim az görüyor. Ben ona bu dünyada el olurum. O da benim bu dünyadaki gözüm olur. ”dedim. Evlendik. Allah bize iki de çocuk nasip etti. 6 yaşında Şifa Hatun adında kızım ve 7.5 yaşında Mehmet adında oğlum var. Yetkililerden bir isteğim daha var. Benim 3 bankaya borcum var. Üçüne aynı anda ödeme yapmakta zorlanıyorum. Kimseye borcumu kapatın demiyorum. Yanlış anlaşılmasın. Bu üç bankaya borcum bir bankada toplanırsa ödemem daha kolay olur. Umarım bu konuda bana yardımcı olurlar.” Diye konuştu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği