MHP Meclis Üyesi Uluca : Filistin için el kaldırdığıma pişmanım !
300x250

Kütahya Belediyesi Meclisi Olağanüstü gündemle toplandı. Toplantıda Kütahya Belediyesi ve Meclis Üyelerinin Barış Harekatına tam destek mesajı verildi. 

Şanlı Türk Ordusunun Suriye'nin kuzeyine düzenlediği Barış Pınarı harekatına bazı ülkelerden gelen kınama kararları normal sayılsa da özellikle müslüman ülkelerden gelen benzeri mesajlar Türkiye'de üzüntü yarattı.

Belediye Meclisi olağanüstü oturumunda söz alan Milliyetçi Hareket Partili Meclis Üyesi Ahmet Uluca da bu konuya dikkat çeken bir konuşma yaptı. Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığını bir kez daha yaşayarak öğrenmekteyiz diyen Ahmet Uluca, geçen dönemlerde de yer aldığı belediye meclisinde Filistin'e yardım amaçlı alınan kararlara verdiği destekten pişmanlık duyduğunu belirtti ve " Hakkımı Helal Etmiyorum" ifadesini kullandı. Ahmet Uluca'nın Belediye Meclisinde yaptığı konuşma şöyle ; 

"Senelerdir söylediğimiz gibi Türkün Türkten başka dostunun olmadığını bugün de yaşayarak görüyoruz. Allah razı olsun sadece Türkçe konuşan Türk Ülkeleri ve Macarsitan, Pakistan gibi ülkelerin Türk Ordusunun Harekatına destekleri var. Beni en çok üzen geçmiş dönemlerde Meclis Üyesi olarak görev yaparken mazlum ve mağdur diye Filistin'e bir kaç sefer el kaldırdım. Dedim ki insanlık adına müslümanlık adına bu insanlara yardım etmemiz gerekiyor. İnanın çok pişmanım. Pişmanlığım bir tarafa hakkımı helal etmiyorum. Bir şairimizin dediği gibi " Mazlum Türk olunca çok olur köstekçisi" Eskiden 7 düveldi şu anda 77 düzel üzerimize geliyor. Allah'ın izniyle bu günleri atlatacağız. Türk Milleti birlik ve beraberliğini sağladığı sürece mahşere kadar yaşayacaktır diye ümit ediyorum Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti-Yaşasın Türk Milleti"

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği