MHP İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı yeni binasında
300x250

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı Binası sınırlı sayıdaki katılımla sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Teşkilat Binası’nın açılışına MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, MHP TBMM Özel Kalem Müdürü Fikret Hayali, Belediye Başkan Yardımcıları İlyas Bahar, Salih Özden, Abdullah Damcı, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün ile il ve ilçe teşkilatlarından yöneticiler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ferhan Yıldırım, emeği geçenlere ve açılışa katılanlara teşekkür ederek, yeni binanın açılışının hayırlara vesile olmasını temenni etti.  Yeni bir il binası hayalini gerçekleştirmekten mutlu olduğunu belirten Yıldırım "Göreve gelmemizin ardından hayallerimiz vardı. Hayallerimizden biri de halkımızın rahat bir şekilde hizmet alabileceği, teşkilatımızın rahat bir şekilde kullanabileceği hizmet binası kazandırmaktı. Cenabı Allah’a hamdolsun, bugün partimizin yeni hizmet binasının tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Aslında yeni binamızın açılışını, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile gerçekleştirmeyi planlıyorduk ancak malum salgın nedeniyle bunu sonraki bir tarihe erteledik. İnşallah daha geniş katılımla bir açılış yapmayı planlıyoruz."dedi. 

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile Belediye Başkanı Alim Işık da konuşmalarında, yeni binanın partililere ve Kütahya’ya hayırlı olmasını dilediler. 

Açılış konuşmalarının ardından il ve merkez ilçe teşkilat binası gezildi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği