MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kütahya mitinginde konuştu
300x250

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Kütahya'da düzenlenen “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende Açık Hava Toplantısı”nda konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Milletimizi oluşturan her vatan evladı bir ve eşittir. Türkiye'de sınıflı bir toplum yapısı yoktur' dedi.

MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamalarından bazı satırbaşları:

Kütahya bunun tarihten gelen şahididir. Türkiye'mizin son 54 yılına damgasını vran MHP gücünü ilkelerinden, sizlerin destek ve duasından almaktadır. Milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğini bozmaya çalışan kimler varsa onlara karşı amansız mücadele halindeyiz.

İstiklalimizin kaynağı vatan şehitlerimizdir. Dünyaya istikamet verecek kudrette bir Türkiye'nin inşası ancak ve ancak Türklük gurur ve şuurluyla bezenen fedakarlık numunesi bir ahlaklı kucaklaşmaya mümkün olacaktır. Bu ahlaki kucaklaşmanın adı Cumhur İttifakı'dır.

14 Mayıs seçimleri, yeni yüzyılın demokratik eşiği milli ve manevi değerlerin rehberleriyle geçilmesi gereken ilk kavşağıdır.

Milletimizi oluşturan her vatan evladı bir ve eşittir. Türkiye'de sınıflı bir toplum yapısı yoktur.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni güçlü yürütme, yasama, bağımsız ve tarafsız yargı sayesinde Türkiye'nin önünü hiçbir mihrak kesemeyecektir. Geleceğin gücü Türkiye olacaktır. İnancımız budur, irademiz budur. Kütahya'nın duruşunu göstermenizi istiyorum. 14 Mayıs'taki seçime hazır mısınız? Şartlar ne olursa olsun sandığa gidecek misiniz?

1 oyunuzu MHP'ye bir oyunuzu da Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'a verecek misiniz? TBMM'de Cumhur İttifakı'nı güçlendirecek misiniz? Malum parti başkanları gelsinler de Kütahya'nın şu muhteşem heyecanından ders alsınlar. Yürekleri dayanacaksa Kütahya'nın milli kararlılığını görsünler. Coşkunuz umutlarımızı diri tutuyor. Devlet ve milleriyle her şeyden önce Türkiye'yiz. Hepimiz Türk milletiyiz.

Millet birdir, adı da Türktür. Doğudan batıya, kuzeyden güneye, büyük bir aile yapısı kökleşmiştir. Toplumsal düzeyde bizim gibi olmayanlarla, bizden farklı düşünenlerde sağlıklı bir ilişki kurmak zorundayız diyen Anayasa Mahkemesi neyi kast etmiştir? Anayasa Mahkemesi Başkanı'nın varmak istediği yer neresidir. Anayasa Mahkemesi Başkanı'nın dilinin altında eveleyip gevelediği asıl düşüncesi nelerden ibarettir. Zillet ve ihanet cephesine selam verdiğini uzaktan bakınca anlamayacak kadar saf mı duruyoruz. bu odakları tanıyoruz. Kafası zehirlenmiş AYM Başkanı'na hatırlatırım ki, Türkiye'de kuvvetler ayrılığı netleşmiştir. Anayasa Mahkemesi Başkanı zillet ittifakının yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur, bunu reddediyoruz. Anayasa Mahkemesi Başkanı'nın haddini çok net bir şekilde aştığını düşünüyoruz. Kapatılma davası yılan hikayesine dönen HDP'ye hazine yardımının yapılmasını sağlayarak milletimizin ödediği vergilerin Kandil'e gönderilmesine vize vermiştir. Bu cinayettir. Anayasa Mahkemesi'nin yeniden yapılandırılmasını gerekli görüyoruz. 

İnanıyorum ki Cumhuriyetin yeni yüzyılında güçlü ve muktedir devleti hep birlikte ihşa edeceğiz.Devletin gücü milletin ferasetiyle her engeli birlikte aşacağız. Bugüne istikrar yarına huzur diyerek hep birlikte başaracağız. Milli birlik ve kardeşlikte hep birlikte yaşacağız.Kılıçdaroğlu'na devlet emanet yapılamaz. Çünkü ehil değildir, emin değildir, erdemli değildir. Hiçbir başarı hikayesi de yoktur.  Allah muhafaza sorumluluk alsa sayısı her gün değişen sözde cuumhurbaşkanı yardımcılarıyla Türkiye'yi iki günde batırırlar.  Onun bunun eline avucuna düşürürler. Nitekim Kılıçdaroğlu'nda hayır yoktur. CHP'de, İyi partide gelecek yoktur. Geleceğin parlak sayfaları Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemiyle yazılacaktır. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği