Meslek Liseleri Ticaret Borsasında buluştu
300x250

Merkeze bağlı meslek liseleri toplantısı Kütahya Ticaret Borsası binasında yapıldı. Toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT ve Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necati GÜLTEKİN ile meslekî ve teknik Anadolu lisesi müdürleri katıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT "Üreten ve üretken bir Kütahya hayal ediyoruz. Bunun yolu meslekî eğitimden geçmektedir. Meslekî eğitimin kalitesinin artması için sanayi ve ticaret kuruluşları ile işbirliği içinde hareket etmeyi önemsiyoruz. Ticaret Borsası'nın, Kütahya'nın ticareti için öneminin farkındayız. Kütahya'daki tüm meslek kuruluuşları ve odalarla işbirliğine hazırız." dedi. Hasan BAŞYİĞİT, meslek liseleri arasında koordinasyonun sağlanması amacıyla gerçekleştirilen toplantıya ev sahipliği yapan KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati GÜLTEKİN'e teşekkürlerini sundu.

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati GÜLTEKİN de, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekerek, eğitimin geliştirilmesi yönünde yapılacak projelere KÜTBO olarak her zaman destek vereceklerini söyledi. Ayrıca meslekî eğitim konusunda görüşlerini dile getiren GÜLTEKİN, işletmelerin ara elaman diye nitelendirdiği meslek lisesi mezunlarının artık aranan elaman vasfında olduğunu belirterek, kaliteli ve katma değer sağlayacak meslekî eğitimin önemine vurgu yaptı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği