Kütüphane ve Kültür Merkezi'nde çalışmalar devam ediyor
300x250
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yaşlı gündüz bakımevi, otopark, kütüphane gibi donatılarıyla kent adına çok önemli bir fonksiyon üstlenmesi beklenen Kütüphane ve Kültür Merkezi inşaatındaki çalışmaları inceledi.
 
Şehre değer katacak olan ve öğrencilerin önemli bir ihtiyacına cevap verecek olan Kütüphane ve Kültür Merkezi inşaatındaki çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor.
 
Fore kazık çakma işlemlerinin ardından hafriyat çalışmalarının da sona geldiği inşaat alanında yapının daha sağlam ve uzun ömürlü olması için yalıtım uygulaması yapılıyor.
 
İnşaat alanında Fen İşleri Müdürü Osman Ortaçlı ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, öğrenciler başta olmak üzere gençler için bu projeyi çok önemsediklerini belirtti. İçerisinde 200 araçlık otopark, yaşlı gündüz bakımevi, sergi alanları, kafeterya, kütüphane gibi donatıların olacağını söyleyen Başkan Işık, eserin tamamlandıktan sonra şehir için önemli bir görevi üstleneceğini ifade etti.
 
Cumhuriyetimizin 100. yılında açılması planlanan Kütüphane ve Kültür Merkezi, 12 bin metrekare imalâtla şekil kazanacak.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği