KÜTBO Üyelerine Şekerbank'tan Avantajlı Kredi Desteği
300x250

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) ile Şekerbank T.A.Ş. Kütahya Şube Müdürlüğü arasında KÜTBO üyelerine özel avantajların sağlanacağı protokol imzalandı.  

 

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ile Şekerbank Kütahya Şube Müdürü Metin Tiken tarafından imzalanan işbirliği protokolü kapsamında 60 aya varan vadelerle “Sermayenize Destek Kredisi” ve 36 aya varan vadelerle “Eşit Taksitli” kredi imkanlarının KÜTBO üyelerine özel faiz oranlarıyla kullanabilecekler.

 

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Borsa üyelerimizin ekonomik alanda yaşamış olduğu sıkıntıların bir nebze de olsa hafifletilmesi ve işlerini geliştirmesi amacıyla Şekerbank Kütahya Şubesi ile yapmış olduğumuz üyelerimize özel anlaşma sayesinde kredi desteği başta olmak üzere birçok avantajlardan yararlanabileceklerini bildirdi.

 

Başkan Gültekin, KÜTBO ve Şekerbank arasında yapılan protokol ile cazip koşullarla finansman desteği sağlamanın yanı sıra borsa üyelerine özel avantajlarla Banka ürün ve hizmetlerine de ulaşma imkanı sağladığını belirterek, işletmelerin finansal ihtiyaçlarına çözüm üretirken, iş sahibinin bireysel yaşamını da kolaylaştıracak bir destek paketi hazırlandığını söyledi.  

 

Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, üyelerimiz adına yapılan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği