Kütahya'ya 27 Doktor aranacak
300x250

 

Sağlık Bakanlığı, 95.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) Kurası kapsamında münhal kadroları yayımladı. Kütahya’ya merkez ve ilçelerinde görevlendirmek üzere 27 doktor atanacak. Tercihler 26 Ekim’de yapılacak. 


Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yayımlanan münhal kadro ilanına göre Kütahya’ya 17 uzman, 10 pratisyen hekim olmak üzere 27 doktor atanacak. 


Tercih başvuruları 26 Ekim Pazartesi, saat 18:00'e kadar Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden alınacak. 28 Ekim Çarşamba günü yapılan kura çekimi ile doktorların görev yapacağı hastaneler belirlenecek.


Bu kapsamda il genelinde; 


Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine; acil tıp ile ruh sağlığı ve hastalıkları alanlarında 2 uzman doktor ataması yapılacak. 


Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesine; acil tıp, çocuk sağlığı ve hastalıkları, iç hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum alanlarında 4 uzman, 3 pratisyen hekim ile Simav İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere bir pratisyen hekim atanacak. 


Gediz Devlet Hastanesine; çocuk sağlığı ve hastalıkları, radyoloji, ruh sağlığı ve hastalıkları alanlarında 3 uzman doktor ataması yapılacak. 


Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine; kardiyoloji, iç hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, fiziksel tıp ve rehabilitasyon alanlarında 4 uzman ile Tavşanlı İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere 3 pratisyen hekim atanacak. 


Emet Fazıl Doğan Devlet Hastanesine; anesteziyoloji ve reanimasyon, genel cerrahi ile iç hastalıkları alanında 3 uzman doktor atanacak. 


Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine fiziksel tıp ve rehabilitasyon alanında bir uzman, Altıntaş ve Domaniç devlet hastanelerinde görevlendirilmek üzere 2 pratisyen hekim ile Pazarlar Toplum Sağlığı Merkezine 1 pratisyen hekim ataması yapılacak

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği