Kütahya'nın sağlık kadrosu KSBÜ ile güçleniyor
300x250

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ) geleneksel hale gelen çiçekli hoş geldiniz töreni kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak Üniversiteye katılan 13 öğretim elemanı için bugün senato salonunda tören düzenlendi.

KSBÜ’nün kuruluşundan bu yana önemli bir gelenek haline gelen çiçekli hoş geldiniz töreni devam ediyor. Törende KSBÜ üst yönetimi tarafından yeni katılan öğretim elemanlarına çiçek takdim edildi.

Hoş geldiniz törenine KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ve Prof. Dr. M. Cem Algın katıldı.

"AMACIMIZ ÜNİVERSİTEMİZİN BİLİLM VE ARAŞTIRMA DEĞERİNİN YÜKSELTİLMESİ"

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, öğretim elemanlarına Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizin diğer üniversiteler arasında tercih edilirliğini yükseltmek için birlikte çalışacağız, yönetim olarak yaptığımız çalışmalara sizlerinde katkı vermesini bekliyoruz dedi.

TIP ARAŞTIRMA MERKEZİ KURDUK

Kütahya için önemli alanlarda çalışmalar yapıldığına dikkat çeken rektör Kavuncu üniversite bünyesinde görev yapan akademisyenler ve eğitim gören öğrenciler için geniş çalışma alanları ve imkanları sağladıklarını belirtti. Akademisyenlerin ürettikleri projelere destek verdiklerini, hazırlayacakları eğitim materyallerini kendilerine sunmalarını bu konuda ihtiyaç duyulacak her türlü desteğin sağlanacağını vurguladı.

TOPLUMSAL FAYDA VE KURUMSAL KİMLİĞİN ÖNEMİ

Vural Kavuncu "Sürekli eğitim merkezinde bu yıl öğrenci ve akademisyenler için yabacı dil kursları açıyoruz arzu eden hocalarımız bu imkanlarımızdan kolayca faydalanabilecek." dedi.  Üniversitenin isminin ülkemizde ve uluslararası alanlarda duyulması için yapılacak değerli çalışmaları beklediklerini ifade eden rektör Kavuncu, Klasik üniversite anlayışından uzak, söylemlerini hayata geçiren üniversite anlayışıyla hedeflerimize doğru birlikte kürek çekmemiz gerekiyor ifadelerini kullandı.

HEPİMİZİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREKİYOR

Rektör Kavuncu; Açık ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla üniversite yönetiminin karalarını oy birliğiyle alıyor ve bunları hayata geçiriyoruz, katılımcı üniversite anlayışını tüm personelimize yayabilmek için artısıyla eksisiyle herkesin görüş ve fikirlerini alabilmek gibi bir gayret içinde olduklarını dile getirdi. Bu anlayışla huzurlu çalışma ortamımıza sizin de katkı vereceğinize yürekten inanıyor başarılı bir akademik yıl geçirmenizi diliyorum dedi. Rektör yardımcıları da yeni öğretim elemanlarına başarı dileklerini ilettiler.

KSBÜ'ye katılan öğretim elemanı listesi;

1. Prof.Dr. Öznur AK, TIP FAK. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji

2. Doç.Dr. Filiz ÖZYİĞİT, TIP FAK. Farmokoloji

3. Doç.Dr. Serhat YALÇINKAYA, TIP FAK. Göğüs Cerrahisi

4. Doç.Dr. Cansu ÖZBAYER, TIP FAK. Tıbbi Biyoloji

5. Doç.Dr. Fatma BAŞAR, SAĞ.BİL.FAK. Doğum ve Kadın Has.Hemş.

6. Dr.Öğr.Üyesi Ayşe KOÇAK SEZGİN, TAVŞANLI SHMYO Dezenfeksiyon, Sterilizasyon ve Antisepsi Tek.

7. Dr.Öğr.Üyesi Berkan ALTAY, DİŞ HEKİMLİĞİ Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi

8. Dr.Öğr.Üyesi Mehmet SEVİM, TIP FAK. Üroloji

9. Dr.Öğr.Üyesi Hakan AKKAN, SAĞ.BİL.FAK. Fizyoterapi

10. Dr.Öğr.Üyesi Gülce KALLEM SEYYAR, SAĞ.BİL.FAK. Ergoterapi

11. Dr.Öğr.Üyesi Azamat HEKİMOĞLU, TIP FAK. Radyasyon Onkolojisi

12. Dr.Öğr.Üyesi Eda Özge OKUR, SAĞ.BİL.FAK. Ergoterapi

13. Öğr. Gör Hazal POYRAZ RÜSTEMOĞLU, GEDİZ SHMYO Çocuk Gelişimi

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği